Ji su šypsena kalbėjo, jog virsmas į pokario laikų ledi nėra kasdieniškas reiškinys. Įprastai G. Žemaitė renkasi vilkėti ne įpareigojančius, o patogius, laisvalaikio stiliaus drabužius bei avalynę, rašoma pranešime spaudai.

„Spintoje tikrai turiu daug įvairaus stiliaus paltų. Vien kurtų „Aurélie“ kokius tris. Bet juos renkuosi eidama į renginius, teatrą ar šventes. O kasdien žiemą nešioju trumpas, šiltas striukes“, - pasakojo G. Žemaitė.

„Aurélie“ drabužių linijos kūrėja Aurelija Žebuolienė sakė šįkart naujausių savo darbų fotosesija norėjusi priminti moterims, kad jos, vis labiau vertinančios patogią aprangą, nepamirštų ir to, kas jas daro įsimenamomis, kerinčiomis, patraukiančiomis aplinkinių dėmesį.

„Drabužiuose vertinu aiškumą ir natūralumą. Šįkart į pagalbą pasitelkiau kašmyrą, vilną, odą“, - sakė A. Žebuolienė.

Ji neabejoja, jog fotosesijos pagrindinę mintį atskleisti aerodrome, kuris dažniausiai laikomas drąsių, techniką mėgstančių bei be adrenalino gyventi negalinčių vyrų oaze, buvo tinkamas sumanymas.

„Galingi lėktuvai, rankų darbo motociklai, senoviniai automobiliai ir.... vėjyje besiplaikstantys žavingų damų plaukai... Kai jos žengia aerodromu, įsitaiso ant lėktuvo sparno, grakščiai atveria automobilio duris – abejingų tam nelieka“, - fotosesijos mintį pristatė A. Žebuolienė, pabrėždama, jog, be abejonės, tai, kaip jausimės visą dieną, lemia daugybė aplinkybių, iš kurių viena ryškiausių – sprendimas, kuo vilkėti.

„Fotosesija buvo tarsi stabtelėjimas, atokvėpis, galimybė pabūti su savimi ir prisiminti tai, ką vis dažniau pasiglemžia kasdienybė“, - sakė kūrėja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)