Supermeno tikruoju vardu pavadintas kūdikis gimė Niujorke. Aktoriaus atstovė Annett Wolf apie šeimą sakė: "Jie sveiki ir laimingi, ir tai gana žavinga".

Kal-elis Coppola Cage'as yra pirmasis Alice Kim Cage ir antrasis N.Cage'o vaikas.

Daugiau detalių neskelbiama, taip pat neaišku, kodėl pora nusprendė savo vaikui duoti tokį iš Supermeno mitologijos pasiskolintą vardą.

N.Cage'as, kaip žinoma, yra didelis komiksų knygų gerbėjas. Už savo asmeninę kolekciją, kurioje buvo ir 1938 metais išleista pirmoji knygelė apie Supermeną, aukcione jis gavo daugiau kaip 1,6 mln. JAV dolerių (4,6 mln. litų).

Pats aktorius, kuris yra garsaus filmų kūrėjo Franciso Fordo Coppolos sūnėnas, savo sceninę pavardę pasiskolino iš "Marvel Comics" superdidvyrio Luko Cage'o.

N.Cage'as kartą net turėjo vaidinti filme apie Supermeną, kurio režisierius turėjo būti Timas Burtonas, bet šio projekto galiausiai buvo atsisakyta.

41 metų aktorius ir 20-čia metų jaunesnė korėjiečių kilmės jo žmona, buvusi sušių restorano padavėja, pernai susipažino viename naktiniame klube ir po pusmečio, 2004-ųjų liepos 30-ąją, susituokė.

N.Cage'as dar turi 15 metų sūnų Westoną, kurio motina yra aktorė Kristina Fulton. Ankstesnės N.Cage'o santuokos su aktore Patricia Arquette ir dainininke Lisa Marie Presley baigėsi skyrybomis.

Geriausio aktoriaus "Oskarą" N.Cage'as 1995 metais gavo už nusižudyti ketinančio alkoholiko vaidmenį filme "Paliekant Las Vegą" (Leaving Las Vegas). Savo naujausiame filme "Karo magnatas" (Lord of War) jis vaidina prekiautoją ginklais.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją