„Giedriau, kas pasikeitė po vestuvių?“, – DELFI paklausė aktoriaus. „Iki tol negyvenome kartu“, – nė nesvarstęs didžiausią gyvenimo pokytį įvardijo G. Savickas.

Besišypsodamas aktorius tikino, jog „labai patiko ženytis“. „Suprantu, kad tai buvo pirmas ir paskutinis kartas, bet dar labai norėčiau vestuvių, – nusijuokė pašnekovas. – Nors aš labai nemėgstu tų vestuvių balių, bet mano vestuvės man labai patiko.“

Giedrius Savickas
Buvau labai save suklaidinęs, nes galvojau, kad mėgstu vienišiaus gyvenimo būdą.

Vos susituokęs Giedrius neslėpė, jog labai laukia šeimos pagausėjimo. „Kaip Dievas duos, – šyptelėjo aktorius. – Pirmiausia noras turi būti. Jei pas abu yra noras, tai ta šeima ir pagausės.“

Giedrius Savickas

Didžiausias pokytis po santuokos – apsigyvenimas kartu. Iki šiol vienišiaus gyvenimą mėgusiam vyrui ir tai atrodo it viena geriausių gyvenimo dovanų: „Taip lengviau gyventi, vienam daug sunkiau. Nors anksčiau man atrodė, kad vienam žymiai lengviau, bet ne. Lengviau keltis, lengviau eiti miegoti. Dabar kažko laukiu. Buvau labai save suklaidinęs, nes galvojau, kad mėgstu vienišiaus gyvenimo būdą. Taip, mėgstu pabūti vienas, tačiau dabar dviese tas gyvenimas yra nuostabus“.

Pasidomėjus, ar draugai nebandė atkalbėti nuo santuokos, Giedrius neslėpė: niekas negalėjo patikėti, kad jiedu susituoks nė nepabandę gyventi kartu. „Visi tie draugai, kurie man taip sakė, visi iki vieno dabar jau išsiskyrę nors iki santuokos gyveno kartu. Šioje vietoje nėra kažkokios taisyklės, tačiau aš esu labai laimingas, kad iki santuokos mes negyvenome kartu“.

Nejau nekamuoja baimė, jog antroji pusė nesupras jam įprastos tvarkos ar... netvarkos? „Ne, visiškai ne. Atrodo, kad jau dešimt metų gyvenome kartu“, – šyptelėjo pašnekovas.

O kuris rytais stebina pusryčiais į lovą? „Aš“, – nė neabejodamas šūktelėjo Giedrius.

Giedrius Savickas
Esu labai laimingas, kad iki santuokos mes negyvenome kartu.

Spalio pradžioje susituokusi pora iki šiol dar nebuvo išvykusi kopinėti medaus. „Darbai“, – nedaugžodžiavo G. Savickas, tačiau pridūrė, jog saldžioji kelionė planuojama sausį. „Jei vaikų pagausėjimas neįvyks, tai sausį“, – tikino aktorius.

O ką Giedius patartų tiems, kurie galvoja, jog tuoktis neverta? „Iš kur jie žino, kad neverta, jei nebandė? Kartais žmonės sako, kad „kam čia ženytis, tai nieko nekeičia“. Tai, jei tai nieko nekeičia, tai imk ir apsiženyk“, – šyptelėjo aktorius.

Nuotraukų galerijoje – akimirkos su Giedriumi Savicku:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)