Keturis vaikus su žmona Jurgita auginantis Kristupas dažnai feisbuke pasidalija mielomis šeimos akimirkomis, kuriose užfiksuotas laikas su vaikais.

Vaizdo įraše matyti, kaip sūnelį Augustą, žengiantį pirmuosius žingsnius, saugo mama Jurgita.

Dar šių metų pradžioje visa šeima įsiamžino fotosesijoje. Paviešinęs akimirkas iš fotosesijos, Kristupas dar kartą pasidžiaugė savo turtu. „Štai jos – mano tikrosios vertybės! (P.S. Kas už tradicines šeimos vertybes – dalinamės! Gerais dalykais juk reikia dalintis :)) Ačiū!“, – prie nuotraukos rašė vyras.

Neseniai Kristupas pasidalijo ir Helovino šventės akimirka. Tiesa, prie nuotraukos, kuria taip pat pasidalijo feisbuke, prirašė, kad mažasis Augustas atsisakė puoštis, nors kaukę šeima buvo paruošusi ir jam.

DELFI primena, kad sūnelis Augustas pasaulį išvydo gerokai per anksti. Kurį laiką sūnus be specialios įrangos negalėjo nė savarankiškai kvėpuoti. Liepos mėnesį K. Krivickas jau viešai džiaugėsi puikia sūnaus būkle ir namuose pagaliau esančia visa šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)