Kaip skelbia lrytas.lt, A. Kulikauskas dar 2015 metais patyrė insultą. Po metų vyras išgirdo dar baisesnę žinią - jam diagnozuotas tarpuplaučio vėžys.

Į ligoninę atsigulęs A. Kulikauskas kentė chemoterapijos seansus. Dėl to jam teko atsisveikinti su vešliais plaukais, be kurių vyro turbūt daugelis nė neįsivaizduoja.

Nors ligą pavyko sustabdyti, tačiau A. Kulikauskas teigė, kad sausio mėnesį jam teks pasitikrinti ar sunki liga nesugrįžo.

Lapkričio 11 dieną bus surengtas paramos koncertas „Būn tep“, kuriuo siekiama pagelbėti A. Kulikauskui. Koncerte grosiantys muzikantai yra vienaip ar kitaip susiję su A. Kulikausku bei jo kūryba, o į renginį atėję svečiai įsigydami bilietą prisidės prie A. Kulikausko gerovės.

Tiesa, po žinios apie rengiamą paramos koncertą pasigirdo ir piktų komentarų neva A. Kulikauskas jau puikiai jaučiasi, tad tokio koncerto rengti ir aukų jam rinkti nederėtų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)