Seksualioji atlikėja Faina tapo vienos dainos žvaigžde

Maždaug 2007 metais išraiškingų formų ir įdegusi atlikėja Faina šturmavo Lietuvos šou pasaulį. Jos buvo pilna visur: televizijos laidose ji dainavo apie savo jaunikio paieškas, radijo stotys grojo jos dainas ir retas nežinojo, kad ta Faina.

Vilioklė Erika Nudaitė-Faina (A.Chlebinskaitės nuotr., "Klubas")

Iš tiesų merginos vardas buvo Erika Nudaitė. Iki tapo žinoma ji dirbo padavėja vienoje sostinės kavinių. Interviu metu ji ne kartą pasakojo, kad net ir dirbdama padavėja mėgdavo dainuoti ir dažnai lankydavosi karaokės vakaruose.

Vėliau Erikai iš tiesų pasisekė, mat ją pastebėjęs prodiuseris pasiūlė įrašyti dainą ir paversti ją žvaigžde. Taip ji atsirado šou pasaulyje, nors vos po keletos metų iš jo ir dingo. Sukūrusi įspūdingų formų viliokės įvaizdį E. Nudaitė šiandien vengia viešumo ir grįžti bei tęsti savo seniai pradėtus darbus neketina.

Sekso skandalo metu išgarsėjęs Psichas gyvenimą pakeitė kardinaliai




Ledi Ais publiką papirko romantiškomis dainomis

Ledi Ais

Kas gi neprisimena dainos žodžių „Baigiantis vasarai jos žieduose tu palinkėjai pabūt dar juose, suvėlei plaukus šiaudais geltonais. Tada dar galvojau, kad viskas juokais“? Tokias lyriškas ir romantiškas dainas tuomet traukė atlikėja Ledi Ais. Prieš beveik dešimtmetį staiga Lietuvos šou pasaulyje atsiradusi Ingrida Babiliūtė neįklimpo į jokį skandalą ir nepradėjo pelnytis iš populiarumo. Tačiau prodiuseriai jai žadėjo daug.

Ingridos daina „Laukiu tavo laiško“ tapo viena populiariausių to meto dainų ir netrukus užkariavo radijo stočių topus. Ir nors laikas nuo laiko galima išgirsti apie Ledi Ais ir jos muzikinę veiklą, ankstesnio populiarumo ji nesivaiko ir dainų topus bei koncertus paliko praeityje.


Greitai išpopuliarėjusi Wika išgarsėjo apdainavusi nelaimingą meilę

Skirtingai nei seksualumu ir romantiškomis dainomis publiką linksminusios jos scenos kolegės, vos 17 metų sulaukusi atlikėja Wika netruko išgarsėti dėl savo tiesmukiško paprastumo. Sudainavusi savo hitą "Rička, Rička" mergina tapo žinoma visoje šalyje.

Vėliau ji dar bandė keisti stilių ir pristatė visiškai kitokią dainą „Pavargau“, tačiau populiarumas vis blėso. Muzikinėje padangėje buvo juokaujama, kad galbūt Wika pavargo ne tik nuo meilės, kurią apdainuoja, tačiau ir populiarumo.

Neilgai trukus populiariose televizijos laidose ir šou dalyvavusi atlikėja ne tik nebedalijo interviu ir nebesifilmavo, tačiau ir apskritai dingo iš scenos. Iš pradžių kalbėjusi apie tai, kad nori tapti žinoma ir dainuoti vėliau, kai patyrė žinomumą ir populiarumą, šios svajonės, turbūt, atsisakė.
A. Rimiškio gyvenimas spindinčio šou pasaulio nebeprimena

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)