Ne paslaptis, kad M. Šedžiuvienė šiuo metu išgyvena santykių krizę su vyru Andriumi, kuris svaidosi pareiškimais apie žmonos neištikimybę. Tiesa, su Monika peršamas A. Janonis į tokias kalbas žvelgia su šypsena.

„Monika yra graži, jauna ir talentinga moteris. Ją galima būtų piršti su bet kuo, kas su ja dainuoja. Mes dainavome kitame televizijos projekte, kur jai taip pat teko dainuoti ir su Tadu Juodsnukiu, Linu Lapėnu, Giedriumi Leškevičiumi... Tai su visais galima ir piršti. Manau, kad visus muzikinius duetus „poruoja“, mes to nesureikšminame. Labai džiaugiamės, kad yra labai daug teigiamų komentarų, žmonės palaiko, klauso mūsų dainą.

Mes tiesiog susidainavome projekte, pamatėme, kad tinkame vienas kitam, gerai kartu atrodome scenoje. Mes ir šiaip labai gerai sutariame, panašūs ir mūsų juokeliai, vienas prieš kitą jaučiamės atsipalaidavę. Iš tikrųjų dėl to mūsų duetas ir kilo“, – sakė vaikinas.

A. Janonio ir M. Šedžiuvienės duetas viešumą išvydo būtent jos skandalo su vyru metu. A. Janonis juokavo, kad šioje situacijoje yra „trečiasis“, tačiau pridūrė, jog išgarsėti skandalais niekuomet nesiekė.

„Aš niekada nebuvau tas atlikėjas, kuris „eidavo“ per skandalus. Skandalai tokia neigiama tema nėra malonūs ir bet kokiu atveju jie paliečia mane. Dabar mes išleidome duetą, kažkas mus perša, kažkam kyla abejonių, ar Monika neturi kito, žmonės visko išsigalvoja, tai nėra smagu.

Smagu tai, kad žmonėms patinka mūsų duetas ir jie laukia antros dainos, kurią tikiuosi, kad greitu metu įrašysime. Su Monika turime planų dirbti toliau. Tai nėra vienkartinis projektas, matome, kad net tarp visų neigiamų komentarų ir emocijų yra labai daug palaikančių ir vertinančių“, – sakė A. Janonis.

„Moterys prieš vyrus“ filmavimo akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)