Besidžiaugianti gyvenimo ir muzikinės karjeros permainomis, E. Jakštytė dar spėjo įsiamžinti ir išskirtinėje papuošalų fotosesijoje. Drauge su visažiste Ana Procenka ji pristatė autorės Kristinos Abraitienės, prekės ženklo „K Art“ įkūrėjos, naująją papuošalų kolekciją, rašoma pranešime spaudai.

„Šiuos papuošalus atradau prieš kelis metus ir dar lig šiol nesiliauju jais žavėtis. Itin talentingos kūrėjos Kristinos papuošalais su malonumu puošiuosi tiek per asmenines šventes, tiek scenoje ar tada, kai esu kviečiama į prabangius renginius“, – po fotosesijos teigė E. Jakštytė.

E. Jakštytė įsiamžino seksualumu alsuojančioje fotosesijoje

Žinoma mergina sakė, mėgstanti išskirtinio dizaino aksesuarus, su kuriais nelieka nepastebėta. „Kristinos papuošalai yra būtent tokie. Kasdieniame gyvenime masyvių aksesuarų nesu linkusi nešioti, bet jei reikia ruoštis ypatingai progai, tuomet renkuosi ekstravagantiškesnio stiliaus papuošalus, – prisipažino atlikėja. – Neįsivaizduoju nė vieno prabangaus vakarėlio be išskirtinai atrodančių auskarų ar „Swarovski“ kristalais puoštos apyrankės“.

Papuošalų kūrėja K. Abraitienė kuria jau daugiau nei trejus metus. Kūrėja išgarsėjo posakiu, kad ypatingos moterys puošiasi ir be progos.

„Kiekviena pasipuošusi moteris jaučiasi ypatinga ir išskirtinė, o tai suteikia jai didžiulio pasitikėjimo savimi“, – sako K. Abraitienė, kuriai norisi, kad moterys jaustųsi prabangiai, tarsi tikros karalienės.

Naujojoje „K Art“ aksesuarų kolekcijoje gausu „Swarovski“ kristalų, cirkonio akmens detalių. Fotosesija, kurioje dalyvavo ir E. Jakštytė, pavadinta labai paprastai ir aiškiai – „Moterų silpnybės gražiems daiktams“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)