A. Šedžius anksčiau DELFI pasakojo, kad nė nežino, kur gyvena jo žmona. Pasak vyro, jiedu kartu nebegyvena jau nuo pavasario ir jam sunku patikėti tuo, ką apie jį kalba jo žmona.

„Ji jau kovą man pasakė, kad turi kitą. Nuo tada nieko tarp mūsų nebėra. Nuo kovo mėnesio ji gyveno name Vilniuje“, – DELFI kalbėjo A. Šedžius.

Vyras neneigė, kad sukrovė Monikos daiktus, teigė sakęs, jog pakeis spynas, tačiau, jo tikinimu, jos daiktai buvo sukrauti Andriui priklausančiame name Vilniuje, o ne Šiauliuose. Taip vyras siekė susigrąžinti ją atgal į Šiaulius, tikėjo, kad ji grįš. Jo teigimu, durys į namus Šiauliuose buvo atviros, tačiau jos šis miestas neviliojo. „Ji nuo kovo mėnesio Vilniuje, o vaikas tai visą laiką Šiauliuose“, – kalbėjo Andrius, kuris pridūrė, jog yra labai dėkingas Monikos tėčiui, kuris padeda rūpintis vaiku.

Tuo tarpu M. Šedžiuvienė interviu televizijoje teigė, jog Andrius daug laiko praleidžia komandiruotėse, tačiau A. Šedžius gynėsi komandiruotėje ilgiausiai praleidęs gal savaitę. „Nėra buvę, kad aš ilgam išvažiuoju, daugiausia esu gal savaitei išvažiavęs, bet dažniausiai – 3-4 dienas“, – įvardijo pašnekovas.

Monikos kalbų sujaudintas Andrius neslėpė, jog jų santykių griūties priežastis gali būti per didelė laisvė. „Aš jai nieko nedraudžiau, gal dėl to taip ir gavosi. Kovo mėnesį ji grįžo iš Amerikos ir pasakė, kad myli kitą ir nebenori būti su manimi“, – teigė A. Šedžius.

Daugybės A. Šedžiaus kalbų ir atvirų pareiškimų žiniasklaidoje nepakentusi M. Šedžiuvienė šeštadienį išsiliejo savo feisbuko paskyroje.

„Kaip šlykštu taip viešai aiškintis. Kokia gėda man. Aš apšalusi! Iš kur pas žmogų tiek fantazijos? Nu blin, laikausi iš paskutiniųjų, kad neprikalbėčiau apie visus jo romaniūkščius per mūsų bendrus 7 metus su visomis smulkmenomis... Normalu, kad man irgi atsibodo jo „boso“ vaidmuo, kad jis daro ką nori, važinėja ir negrįžta namo savaitėmis, o grįžęs dar ir mane šokdina, ką turiu daryti ir kur eiti, kur neiti!

Telefonu mes labai gražiai bendraujame dėl vaiko... Pagal jį, pasirodo, tik per advokatą. Kur advokatas jam skambino vieną kartą. Atsiprašau, mano klaida, kad daviau jam JO vaiką kelioms dienoms. Daugiau taip nebedarysiu?! Ir dar! Neturiu aš kito!

Žmogus tiesiog nesupranta, kur aš tokia nabagė dingsiu, nesuvokia, kad galiu ir dirbti, ir užsidirbti viena. Neuždirbsiu milijonų, bet mano vaikui užteks.

Ir žinote, ko labiausiai gaila? Kad tu pragyveni su žmogumi tiek metų, atlaikai visą visuomenės dėmesį ir „kovojai“ visada už tą žmogų ir mūsų šeimą... Bet jis išmeta tave kaip daiktą į gatvę su mažamečiu vaiku, pareikšdamas, kad nieko bendro „neužgyvenome“ ir dar kiaulės akis išstatęs pamiršta visas jam atleistas nuodėmes šmeižia mane.

Už ką?? Ego vyriškas, hormonai? Kad nebesu ta kvailelė, kuria galima manipuliuoti kaip anksčiau? Ir kad jau tą 101-ąjį kartą nesitaiksčiau? Baisu.. Ir dar kiša savo vaikus... kodėl? Dabar puikiai suprantu jo buvusią žmoną ir jos pyktį. Dieve, kai toks žmogus kuria intrigas ir kiršina visus aplink... Ko reikia tikėtis. Laimės visiems! Gyvenkite visi draugiškai, nes kaip nemalonu skalbti visus apatinius viešai!

P.S. viešai neskelbsiu jo parašytų žinučių ir susirašinėjimų, įrodančių, kad jis pakeitė spynas ir sukrovė daiktus, viską turi mano advokatas. Ir dar, jeigu aš tokia bloga buvau pagal jį, kodėl tada ne jis teikia skyrybų prašymus, o aš dėl jo kaltės? Žodžiu, laukite tęsinio...“, – savo feisbuko paskyroje skelbė M. Šedžiuvienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (709)