Tačiau tam, kad šiandien vadintųsi stipriausiu, jis turėjo nueiti ilgą kelią ir susidurti su itin sudėtingomis kliūtimis ir, svarbiausia, joms nepasiduoti. Šį šeštadienį laidoje - interviu su pasaulio čempionu apie tai, kaip rasti motyvacijos net tada, kai tavimi niekas nebetiki, susitikimą su Arnoldu Schwarzeneggeriu bei pačius keisčiausius gerbėjų prašymus.

„Yra žmonių, kurie prašo būti primušti galiūnų. Mes, galiūnai, susitikę per varžybas pasikalbame apie juos - kas turi būti žmogaus galvoje, kad nuspręstum išreikšti tokį norą. Bet yra toks poreikis rinkoje. Ir už tai jie siūlo 10 000 dolerių”.

Pasirodo, tai ne vienintelis keistas žmonių prašymas. Vyras prisipažįsta, kad ne kartą teko sulaukti skambučio su pagalbos prašymu - padėti pernešti pianiną iš vieno namo į kitą. Ir keistų, ir itin stiprių istorijų šio žmogaus gyvenime tikrai daug. Vyras papasakos ir apie tai, su kokiais sunkumais jam teko susidurti kovojant dėl pergalių. Ir jei žmonės mano, kad jos Žydrūno Savicko sąskaitoje jos atsirado labai lengvai, supras, jog dėl pripažinimo ir laimėjimų Žydrūnui teko stipriai pakovoti. O patyrus sudėtingas traumas susipažinti ir su jausmu, ką reiškia palūžti:

„Kai vietoj to, jog tave palaikytų, tavo artimiausi žmonės sako - tu niekada nebelaimėsi, yra jaunesnių, stipresnių, esi senas ir traumuotas, baik karjerą - yra be galo sunku. Tačiau tai mane net motyvavo, nes aš nesustojau ir pasakiau - pažiūrėsim, kas bus teisus. Ir vėl laimėjau čempionatą”

Todėl šį šeštadienį laidoje Žydrūnas atskleis ir daugiau dalykų, kurie jį motyvuodavo labiausiai bei neleido pasiduoti. Vyras papasakos ir apie Arnoldą Schwarzeneggerį bei pažintį su juo.

Didžiausiu savo gyvenimo laimėjimu jis vadina pergalę Arnoldo sporto festivalyje, kuris kasmet sutraukia net dvidešimt tūkstančių dalyvių. Vyras pasidalins ir pasaulio legendos duotais auksiniais patarimais, kurie privers žiūrovus susimąstyti ir suvokti savo klaidas, neleidžiančias jiems tapti savo srities genijais. Vyras papasakos ir apie Europos čempionatą, kurio metu dingus Žydrūno lagaminui, teko dalyvauti su skolintais drabužiais ir visa amunicija: „Atvažiavau toks kaip stoviu. Kažkas paskolino diržą, kažkas batus. Bet batai buvo su aukštu kulnu, aš net negalėjau išlaikyt balanso. Pirmo kėlimo net neiškėliau. Antras jau buvo geriau, o su trečiu - pagerinau pasaulio rekordą ir varžybas laimėjau”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)