„Bandome įdiegti sau naują tradiciją – bent jau skrydžio bilietus užsakyti kitai kelionei, dar esant svečioje šalyje“, – juokėsi Martynas.

„Keliavome 10 dienų, tačiau jau grįžome, nes laukia koncertai, spektakliai ir kiti darbai. Taip pat prasidėjo intensyvus pasiruošimas ir repeticijos su Kauno bigbendu. Gruodį daugelyje Lietuvos miestų surengsime koncertinį turą „Elvis Presley Show“. Tai atsakingas dalykas, per ilgai atostogauti negaliu“, – sakė Martynas

Martynas aplankė visą Algarvės regioną, apkeliavo jį automobiliu. „Pamatėme ir patyrėme daug – buvome ir turistų mėgiamose, populiariose vietose ir autentiškuose mažuose žvejų kaimeliuose, romantiškose, atokiose vietovėse“,– pasakojo.

„Didelį įspūdį paliko Sagres miestelis, jame tvyro mistinė atmosfera, turbūt todėl, kad jį supa milžiniškos uolos, dideli skardžiai, atsiveria beribis vandenynas. Geografiškai Sagres tokioje vietoje, kad daugiau važiuoti ar eiti nebegali, visur – tik vandenynas. Jausmas tarsi stovėtum ant pasaulio krašto“, – pasakojo Martynas.

„Taip pat keliavome į Lisaboną. Nors Algarvę ir Lisaboną skiria beveik 300 kilometrų, nuvykome ten ir supratome, kad tai – nuostabus didmiestis, gana žymiai besiskiriantis nuo kitų Europos sostinių. Lisabonoje tokia bohemiška dvasia visur – siauros gatvelės, įspūdinga architektūra, spalvos. Esame aplankę daugelį Europos sostinių, dažniausiai tai – dideli, šalti, komercializuoti miestai. Lisabona kitokia, jos pulsas ir dvasia man artimi, tikrai galėtume tokiame mieste pagyventi“, – apie Lisaboną kalba Martynas.

Martynas neslėpė, kad su mylimąja yra dideli kelionių mėgėjai ir, tiesą sakant, stengiasi išvykti kuo dažniau. Mėgsta tiek paplūdimio atostogas, tiek slidinėjimą, tiek apsilankyti Europos sostinėse. „Atrodo, nuolat galėtume keliauti, tačiau, žinoma, pritrūksta tam laiko. Kai tik galime – vykstame svetur, vis į kitą šalį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)