Monikos pozicija apie sugriuvusią santuoką

Po žinios apie griūvančią santuoką, pirmam atviram interviu ryžosi Monika. Ji prabilo laidoje „Nuo... Iki...“.

„Tai ne mano mintis buvo išeiti iš namų, ne aš susikroviau daiktus, – LNK laidoje kalbėjo Monika. – O tiesiog... Ta pagrindinė situacija, dėl ko mes negyvename kartu, buvo tokia priežastis, kad aš turėjau dirbti Vilniuje, o jis kaip tik parskrido tą vakarą ir jis turėjo važiuoti į Šiaulius ir sako: „Ar galėčiau pasiimti vaiką?“ Tai aš leidau, be abejo, pasiimti tą vaiką, nes aš sekančią dieną grįžtu. Vakare sulaukiau žinutės, kai jie jau buvo Šiauliuose, kad mano daiktai iki rytojaus bus sukrauti ir kad aš čia nebelaukiama.“

Interviu metu M. Šedžiuvienė tikino nesupratusi, kodėl taip įvyko, ji net galvojo, kad tai netiesa, tačiau ji rado ne tik sukrautus daiktus, bet, kaip pati sakė: „Buvo net spynos pakeistos ir aš buvau nebeįleidžiama į tuos namus“.

Vis dėlto Monika pasakojo, kad nenori prisiimti nuskriaustosios vaidmens: „Nėra šimtu procentų, kad jis čia blogiausias, bet jo tokie žingsniai yra nesuprantami, nes iš mano pusės priežasties skirtis ir kartu nebūti – nėra“.

Šiuo metu Monika gyvena Vilniuje, nuomojamame bute.

Tiesa, M. Šedžiuvienės tikinimu, ją nustebino Andriaus teiginys, jog ji nesirūpina savo sūnumi. „Tame jo pasisakyme yra absoliuti netiesa, didžiąją laiko dalį aš praleidžiu su vaiku, – LNK interviu kalbėjo Monika. – Aš tikrai nesakau, kad jis nesirūpina vaiku, jis tikrai labai geras tėtis savo vaikams ir Gabrieliui labai geras. Aš priekaištų neturiu jam, bet laiko atžvilgiu, aš tikrai daugiau laiko praleidžiu su vaiku.“

Kita santykių griūties pusė

Po Monikos interviu, kuris televizijos eteryje buvo parodytas pirmadienio vakarą, DELFI susisiekė su Andriumi Šedžiumi. Pokalbio metu vyras skubėjo į vaistinę, pirko vaistus sergančiam sūnui.

Pastaroji naktis nebuvo lengva – vaikas su tėčiu naktį praleido ligoninėje. Andriaus teigimu, sergančio vaiko mama dar neaplankė.

LNK interviu peržiūrėjęs vyras sakė negalintis patikėti kalbomis, kurias pasakoja Monika. Vyras atviras – jie atskirai gyvena nuo pavasario. „Ji jau kovą man pasakė, kad turi kitą. Nuo tada nieko tarp mūsų nebėra. Nuo kovo mėnesio ji gyveno name Vilniuje“, – DELFI kalbėjo A. Šedžius.

Jis neneigia, kad sukrovė Monikos daiktus, teigė sakęs, jog pakeis spynas, tačiau, jo tikinimu, jos daiktai buvo sukrauti Andriui priklausančiame name Vilniuje, o ne Šiauliuose. Taip vyras siekė susigrąžinti ją atgal į Šiaulius, tikėjo, kad ji grįš. Jo teigimu, durys į namus Šiauliuose buvo atviros, tačiau jos šis miestas neviliojo.

„Ji nuo kovo mėnesio Vilniuje, o vaikas tai visą laiką Šiauliuose“, – kalbėjo Andrius, kuris pridūrė, jog yra labai dėkingas Monikos tėčiui, kuris padeda rūpintis vaiku. „Jis padeda prižiūrėti vaiką, nes man irgi reikia dirbti, reikia iš kažko išlaikyti du namus, be Gabrieliaus turiu dar tris vaikus, kuriems irgi daug ko reikia“, – kalbėjo Andrius.

Monika interviu metu kalbėjo, jog Andrius daug laiko praleidžia komandiruotėse. „Nėra buvę, kad aš ilgam išvažiuoju, daugiausia esu gal savaitei išvažiavęs, bet dažniausiai – 3-4 dienas“, – įvardijo pašnekovas.

Šiuo metu nuomojamame bute gyvenanti M. Šedžiuvienė interviu minėjo, jog Andrius nė nežino, kur ji gyvena. „Taip, nežinau, nes ji išsinuomojo butą prieš dvi savaites. Kai tik išsinuomojo, kitą dieną televizijai interviu davė“, – teigė Andrius ir pridūrė, kad Monikos tėvas savo anūku dukrai padėjo rūpintis ir sostinėje, kol pats Andrius buvo išvykęs.

„Aš grįžau ketvirtadienį, tada mes (su sūnumi – aut. past.) parvažiavome į Šiaulius. Šiandien jau pirmadienio vakaras, o jos nėra. Visą naktį su vaiku praleidau ligoninėje“, – emocijų neslėpė A. Šedžius.

Šiuo metu M. Šedžiuvienė yra motinystės atostogose, tačiau retkarčiais ją galima išvysti ir scenoje, ir darbuojantis viename tinklapyje, kuriame ji veda azartinius lošimus. „Ji yra motinystės atostogose ir oficialiai dirba vienoje įmonėje, nors ten nieko neinformavo, kad nutraukia motinystės atostogas ar išeina iš darbo“, – teigė Andrius.

Monikos kalbų sujaudintas Andrius neslėpė, jog jų santykių griūties priežastis gali būti per didelė laisvė. „Aš jai nieko nedraudžiau, gal dėl to taip ir gavosi. Kovo mėnesį ji grįžo iš Amerikos ir pasakė, kad myli kitą ir nebenori būti su manimi“, – teigė A. Šedžius.

Vyras liejo skausmą – ne vienas draugas jam siuntė nuotraukas, kuriose Monika buvo įamžinta su kitu vyru, tačiau jos atsakymas visuomet buvo: „Mes juokavome“.

Audringi santykiai

DELFI primena, kad tai jau ne pirmas kartas, kuomet sukliba Monikos ir Andriaus Šedžių santuoka. Dar praėjusiais metais, praėjus vos porai metų po vestuvių, pramogų pasaulio užkulisiuose jau buvo garsiai kalbama apie porą ištikusią santykių krizę.

Ilgai besitęsusios kalbos apie verslininko A. Šedžiaus bei jo žmonos dainininkės Monikos Šedžiuvienės skyrybas, pasitvirtino. Kaip DELFI rašė anksčiau, teismą pasiekė poros skyrybų byla. Tačiau neilgai trukus Šedžiai skyrybų dokumentus iš teismo atsiėmė. Vėliau Monika ėmė lauktis dvynių, deja, vieno jų pora neteko.

Andrius ir Monika Šedžiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (582)