Tuomet žinoma moteris pasakojo, kad kiekvienas nėštumas yra labai skirtingas. Šio nėštumo pradžioje ją kankino pykinimas, bloga savijauta, tačiau galiausiai viskas liovėsi ir antrosios dukrelės laukimas nesukėlė didesnių nepatogumų.

„Man visa tai ir pasiruošimas vaikelio gimimui yra malonumas. Savo gyvenime esu mačiusi rimtų problemų, todėl vaikiška buitis man yra malonumas. Suvokiu, kad to gyvenime galėjau visiškai neturėti. Galbūt atrodau iš šono ir per daug pozityvi, bet neverkšlenu, nes labai vertinu tai, ką turiu. Svarbiausia, kad dukrelė sveika, o mano miegas ar dar kas nors nėra taip jau svarbu. Vaikai užauga, išeina ir viskas praeina", – pasakojo pašnekovė.

"Didžiausia laimė mus su Laurynu Žižiu vakar, 2018 01 15, 20,25 val jau aplankė! Sveiki ir neapsakomai, iki širdies gelmių laimingi - mes jau keturiese", - džiugia žinia pasidalijo J. Žižė.

Pora susituokė 2014 metais ir po metų jiems gimė dukrelė Lėja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)