Tiesa, šis vakarėlis buvo skirtas tik sulaukusiems 21-erių, mat į vakarėlio patalpas nebuvo įleidžiami jaunesni asmenys.

Vakaro metu Lietuvos didžėjus Audrius Kolesnikovas, žinomas kaip Driule XL, kartu su Ispanijos drabužių kūrėjais svečiams pristatė išskirtinį klubinės muzikos ir mados pasirodymą „The Club Kids“.

Negana to, viena žaviausių Lietuvos moterų, Justė Starinskaitė, stebino savo vokalo sugebėjimais, o svečiai iš Madrido „King & Queen“ nė vieno nepaliko abejingo pademonstravę savo šokių elementais kurtą teatralizuotą šou. Susirinkusiųjų taip pat laukė Alberto Lagunovičiaus šokio pasirodymas bei kiti vakaro netikėtumai.

„Kiekvienais metais stengiamės sezono atidarymą paminėti įspūdingu reginiu, išskirtinėmis emocijomis. Praėjusiais metais stebino Valerij Gigevič kurtų šukuosenų šou, šiemet Driule XL įtraukė į tikrą naktinio gyvenimo žaidimą. Artimoje ateityje laukia dar ne vienas intriguojantis vakaras“, – pasakoja Vytautas Romeika.

Vakarėlio svečiai taip pat stengėsi neatsilikti ir prisidėti prie bendros atmosferos – dauguma savo aprangoje turėjo blizgančių ar kitaip akį traukiančių detalių, įmantraus modelio drabužių, išskirtinių batelių ar unikalių aprangos derinių.

Vakarėlyje dalyvavo prodiuserė, TV laidų vedėja Vaida Skaisgirė, sporto treneris Martas Kalendra, muzikiniame projekte „X Faktorius“ išgarsėjusi Marija Grabštaitė, Viktorija Šaulytė, ir kiti.

Į vakarėlį atskubėję svečiai kerėjo elegantiškais apdarais, kuriuos pagardino šelmišku blizgesiu:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)