Antradienio LNK laidoje „Kitu kampu“ rinkodaros specialistė ir trijų vaikų mama pirmą kartą prakalbo apie pačius skaudžiausius išgyvenimus ir atskleidė šokiruojančią tiesą apie savo sveikatos būklę.

G. Songailė pagaliau išdrįso garsiai kalbėti apie tai, ką turėjo išgyventi ji ir jos šeima, sužinoję baisią diagnozę. Tuo metu pora buvo ką tik atšventusi pasakiškas vestuves ir augino vos septynių mėnesių dvynukus, tad skaudi žinia trenkė kaip perkūnas iš giedro dangaus.

„Kai sužinojau, buvo praėję lygiai du mėnesiai po mūsų vestuvių... Darius buvo išvykęs į užsienį. Aš buvau viena su vaikais“, – sunkiai žodžius rinko ji ir atskleidė, kad jai galvoje buvo rasti du augliai.

Nuo to laiko, kai Gintarė išgirdo baisią diagnizę praėjo dveji metai.

Gintarė Songailė

„Man tiesiog rado visas smegenis užpiltas krauju ir matė tik vieną didelį darinį, auglį tą vadinamą. Bet po to darė dar daug skirtingų tyrimų, kol išsiaiškino, kad ten yra du kitokio tipo mažesni augliai. Nuo paauglystės man skaudėdavo galvą. Buvo spazminis skausmas ir vis galvojau, kad tai migrena“, – atvirai pasakoja G. Songailė.

Diagnozė išaiškėjo prasidėjus netikėtam priepuoliui. „Mane atvežė į ligoninę pusiau be sąmonės su didžiuliais skausmais. Aplinkiniai net neįtarė, kad situacija yra tokia rimta. Apskritai, apie tai žino tik mano artimiausi žmonės. Iš pradžių tik mano tėveliai ir mano vyras“, – kalbėjo moteris.

„Operacija ir buvo tas momentas, kai tu žinai, kad ateisi ir tau nuskus plaukus. Ir tu nežinai, ar rytoj atsikelsi, nežinai, kas tavo vaikus augins, nežinai, kiek skausmo atneši savo tėvams. Ir dar dabar prisimenu naktį prieš operaciją, Darius turi išeiti iš palatos, o aš atsiklaupus ant kelių prašau jo nepalikti manęs. Aš pirmąkart gyvenime tada realiai bijojau“, – vos tramdydama ašaras pasakoja žinoma moteris.

Daugelis net negalėjo įtarti, kad iš pažiūros tobulai atrodanti šeima išgyvena tokią didžiulę krizę. Tuo metu G. Songailė iš paskutiniųjų stengėsi išlikti stipri ir kovoti brangiausių žmonių labui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)