„Sveiki labai gaila, kad susidarė tokia situacija. Plačiau nuo komentarų planavau susilaikyti, bet netiesos negaliu pakęsti, todel mano komentarą išgirsite kitą pirmadienį. Nesivelsiu į smulkmenas, tiesiog paminėsiu kelis faktus. Gražios dienos visiems! P.S vaikas rūpinasi manimi visgi", – rašė M.Šedžiuvienė.

Kartu ji pasidalijo ir vaizdo įrašu, kuriame matyti, kad leidžia laiką kartu su mažamečiu judviejų sūneliu.
DELFI primena, kad neseniai A. Šedžius patvirtino, jog jo žmona vis daugiau laiko praleidžia Vilniuje, nors kur iš tiesų gyvena jo sūnaus motina, žinomas vyras pasakyti negalėjo.

„Aš ta tema nenoriu visiškai nieko komentuoti. Ji gyvena Vilniuje, tai jūs ją susiraskite ir pasiklauskite. Tik galiu pasakyti, kad Šiauliuose ji negyvena. Nežinau, kur ji gyvena, Vilniuje. Kiek matau iš vakarėlių nuotraukų, tai ji gyvena Vilniuje", – tuomet sakė A. Šedžius.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (288)