Tuo tarpu Giedrius Venslova tapo sielų kankintoju, Laura Navikaitė pavirto į bebaimę džokerę, Gintarė Korsakaitė į aiškiarages, o J. Jegorova į išprotėjusią profesorę. Taigi kūrybinė "I'm Beauty Studija" pavirto į siaubo filmą.

Atlikėjas V. Mackonis teigia, jog Helovino šventė jam jau keletą metų asocijuojasi su miela šeimos švente, kurios metu jis su vaikais ir žmona Natalija skoptuoja moliūgą bei daug skiria dėmesio namų dekoravimui, taip stengdamiesi, kad šventė būtų kuo įsimintinesnė vaikams.

Nors ir pats gerai pamena tuos laikus kai su Natalija dar buvo nesusituokę, jie įsikūnydavo į įvairius personažus ir vykdavo į teminius vakarėlius naktiniuose klubuose. Dabar su grupe „Džentelmenai“ rengdami pasirodymus Helovyno tematika nepamiršta ir savo įvaizdį gerokai pakeisti, kas džiugina ne tik gerbėjus bet ir yra puiki atrakcija jiems patiems.

„Kristal“ grupės narė L. Navikaitė teigia, kad Helovinas asocijuojasi jai su darbymečiu, ji jaučia įkvėpimą kurdama tokius neįprastus grimus. Taigi po darbų šią šventę jai norisi švęsti kuo ramiau. Todėl ji šventinę atmosferą sukuria minimaliomis dekoracijomis, naminio moliūgų pyrago aromatu bei žiūri siaubo filmus su draugėmis ir sužadėtiniu R. Žvaguliu.

J. Jegorova sako, jog Helovinas jai asocijuojasi su mielomis raganaitėmis ir velniukais, kurie prašo saldumynų. Tačiau vieną šios šventės tradiciją turi ir ji. Julija jau kelioliką metų iš eilės per šią šventę žiūri filmą „Hokus Pokus“.

Gintarė Korsakaitė sako, jog Heloviną ėmė švęsti tik nuo studijų laikų Vilniuje, o vėlinių metų ji visad jausdavo nepaaiškinamą paslaptingumo jausmą, taip lyg tuoj tuoj nutiks kažkas mistiško. Taip pat per šį Heloviną G. Korsakaitė pirmą kartą grimo pagalba persikūnijo į personažą, tačiau kaip pati teigia, tikrai ne paskutinį. Gintarė papasokojo, kad ją žavi tokie personažai kaip Alisa stebuklų šalyje bei Edvardas Žirklarankis.

"I'm Beauty Studio" bendrasavininkė bei vadovė R. Valantinaitė teigia, kad jog Helovino tematika labai populiari. Klientai negaili nei laiko nei lėšų norėdami būti kuo originalesni. Todėl šiais metais labai madingi glamūriniai Helovino grimai su daugybe deimantinių blizgučių bei svaravskio dekoru.

Taip pat dramatiški personažai. Čia naudojami ir plėšyti rūbai ir nuvytusios džiovintos gėlės, apvarvėjusios žvakės, dirbtiniai voratinkliai ir panašiai. Nesvarbu kuo norėtumėt būti ar keistuole Alisa, kurios rūbą galima dekoruoti veidrodžio šūkėmis ar zombiu su gausybe randų, apsilupusia oda ar miela stirnaite, ar glamūrine kaukole, vampyre ar vampyrų medžiotoju visą tai yra lengvai įgyvendinama.

Taigi tai yra puiki galimybė, bent sykį metuose, pabūti ne savimi o pasinaudoti vis labiau populiarėjančiai Helovino atsmosferai ir įsikūnyti į Jūsų pamėgta personažą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)