„Kuriant albumo viršelį įvyko techninė klaida, kuri jau yra ištaisyta, tiesiog per skubėjimą nusiunčiau ne tą variantą. Dainos albumui buvo paruoštos jau sausio mėnesį , taigi ir jų eiliškumas buvo išdėstytas išskyrus vieną paskutinę dainą „Sudegusi meilė". Vėliau nusprendžiau, kad keleto dainų vis tik ten nebus ir tai reiškia, kad su Radži nė vienos dainos šiam albume nebus.

Tikrai ne dėl kažkokių karo kirvių ar principų, o dėl to, kad man pagaliau tiesiog atėjo suvokimas, jog niekam čia neįdomios mūsų duetinės dainos ir mes abu kaip duetas verti tik nulio su dideliu minusu. Jei būtų kitaip nei sakau, veikiausiai šiandieną rinktume tūkstantines minias kaip Selas. To neįvyko - reiškia dainavimas kartu nepasiteisino ir neteko prasmės, todėl ir išmečiau šias dainas iš albumo." – aiškino scenos atstovė.

Agnė sako, kad šis albumas yra tarsi asmeninis prisiminimas jai pačiai, o jeigu kas nors jį nusipirks – tai ir kitiems.

„Apskritai aš pavargau būti poruojama su A. Aleksandrovičiumi. Kiek galima? Kokia dar čia pora? Spektaklis Lietuvai ir nieko daugiau, iš kurio viena artistė norėtų pasitraukti. Jei kažkada padainavom kartu keletą dainų, kurių realiai beveik niekas nežino ir neklauso, tai dar nereiškia kad mes buvom pora. Niekada pora nebuvom ir niekada nebūsim. Tai tik dainos ir dėl to nereikia bėgti į televiziją ir aiškinti, kad jį išdaviau tarsi būtų mano vyras.

Suvaidino puikiai kaip ir visada suvaidina, o iš esmės, nerūpi jam, su kuo aš dainuoju ar nedainuoju. Gyva aš ar mirusi. Jis verslo žmogus ir elgiasi kaip jam tuo momentu patogiau. Viskas, pasikartosiu: jokių dainų su juo nėra ir nebus, techninė klaida ištaisyta, labai apgailestauju dėl jos ir daugiau nenoriu kalbėti šia tema, nes man visa tai įkyrėjo" – karščiavosi atlikėja.

Paklausta, ar keis įvaizdį iširus senajam duetui ir sugrįžus su naujomis dainomis Agnė tik šypteli: „kokia buvau, tokia ir likau. Nevynioju žodžių į vatą ir viską visada sakau taip, kaip yra. Mano įvaizdis seniai yra suformuotas televizijos, žmonės turi savo nuomonę apie mane ir mane tai džiugina. Dažniausiai vieniems labai patinku, o kiti tiesiog nekenčia, bet kokiu atveju visiems ačiū, nes nėra baisiau už abejingumą. Tai štai toks ir yra mano įvaizdis" – juokėsi A. Petravičienė.

Agnė Petravičienė
Agnė Petravičienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)