„Nežinau, įdomus vakarėlis, vieta, viskas įdomiai padaryta, dėl to čia ir esu. Gal čia išimtis, gal ne. Aš iš tiesų buvau labai seniai vakarėlyje, apskritai bet kokiame vakarėlyje. Šiandien gali būti atidarymas“, – paklausta apie sprendimą po tiek laiko pasirodyti viešumoje juokėsi žinoma moteris.

Mia pasakojo, kad šiuo metu intensyviai dirba ir ruošiasi gerbėjams pateikti naujienų: „Dabar intensyviai vyksta kūryba, įrašinėjame naujas dainas. Iš esmės stengiuosi atrasti naują stilių, nes tas stilius, kurį „dariau“ prieš tai mano gyvenime jau „išeina“. Norisi kažko naujo, tad dabar ieškau naujo stiliaus ir tikiuosi, kad greitu metu išgirsite naują kūrinį.“

Dėl savo vyro Nerijaus Antanavičiaus skandalų nuolat dėmesio centre atsidurianti atlikėja neseniai sukėlė sumaištį savo feisbuko paskyroje, kuomet pasidalijo dviprasmišku įrašu.

Jame moteris klausė, kaip vadinami vyrai, kurie muša savo moteris. Tiesa, Mia susirūpinusiems draugams ir gerbėjams nepaaiškino, ką norėjo pasakyti tokiu viešu pareiškimu. Ketvirtadienio vakarą apie tai paklausta atlikėja teištarė „šlykštynės“.

Pasidomėjus, ar tokį įrašą kas nors išprovokavo Mia išliko paslaptinga.

„Be abejonės, įrašai neatsiranda be reikalo, bet apie tai tikrai nenoriu plėstis“, – šyptelėjo atlikėja.

Mia teigė, kad apie santykius kalbėti nelabai mėgsta: „Galbūt ateis toks laikas, bet šiuo metu tikrai nenoriu. Esu čia be vyro, turiu čia krūvą pažįstamų ir draugų, gerai leidžiu laiką.“

Vakarėlio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)