Savo namuose praėjusį penktadienį E. Dragūnas sulaukė pareigūnų, kurie krėtė jo būstą.

„Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimų valdyboje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto prisijungimo prie informacinių sistemų, kurio pagrindu spalio 6 dieną buvo atlikta krata.

<...> Gresia viešieji darbai, bauda arba laisvės atsakomybė iki dvejų metų“, – komentavo Vilniaus apskrities VPK viršininkas Saulius Gagas.

Apie kratą namuose ir galimą nusikaltimą dainininkas atsisako kalbėti. Kaip aiškino LNK žurnalistei, komentuoti jis norėtų, bet tai daryti draudžia pasirašytas pasižadėjimas.

„Pareigūnai paprašė pasirašyti popierius, kad aš negaliu nieko komentuoti. Man tai yra labai labai labai labai keista. Be galo keista ir jie draudžiasi taip, nežinau. Aš nebijau komentaro ir aš tiktai galiu pasakyti vieną, kad aš laukiu tos minutės <...>.

Aš labai daug dirbau, sąžiningai dirbau, išgelbėjau krūvą vaikų, dariau operacijas, aš mokėjau mokesčius ir labai susimąstau šiandien jau ar aš saugiai gyvenu ir ką mato mano vaikai. Tai va, tai aš galvoju aš duosiu būtinai visus komentarus tik laukiu tos minutės, bet šiai minutei nieko negaliu komentuoti“.

Ko dainininko namuose ieškojo pareigūnai ir ką rado, nepranešama. Žinoma tik tai, kad E. Dragūnui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (497)