Planų, kaip sėkmingai atsikratyti draugo į spektaklį sužinoti atvyko Laura Imbrasienė, Irena Marozienė, Aistė Pilvelytė, Gitanas Nausėda, Asta Stašaitytė, Rasa Ciūnė, Algis Ramanauskas, Gytis Ivanauskas ir kiti.

Vaidmenis komedijoje „Kaip atsikratyti draugo?“ kuria profesionalūs aktoriai: Neringa Varnelytė, Sakalas Uždavinys, Andrius Žiurauskas, Rimantas Bagdzevičius, Aleksas Kazanavičius. Spektaklio metu sprendžiamas visiems aktualus klausimas: kaip atsikratyti draugo, kuris tapo nepakeliama našta?

Pjeras ir Kotryna – tipiška sutuoktinių pora. Jie linksmi, malonūs, vaišingi, todėl turi begalę draugų. Kaip žinia, kad puoselėtum draugystę, tam reikia skirti daug laiko. O jo vis trūksta… Porelė nusprendžia: reikia atsikratyti Antuano ir Beatrisės – draugų, kuriuos pažįsta net trisdešimt metų! Ji – nuobodi, jis – egocentriškas. Bendravimas su jais jau nebeteikia jokio malonumo.

Tačiau senų draugų taip lengvai neatsikratysi. Reikia gero, kruopščiai parengto plano! Pjeras pasiūlo suruošti… atsisveikinimo vakarienę: tobulą vakarą, kuris bus paskutinis. Įsivaizduokite: jausmingas, nostalgiškas, nepamirštamas susitikimas, kurio metu skamba mėgstamiausia svečių muzika, geriamas brangiausias vynas, valgoma skaniausia vakarienė, žarstomi komplimentai. Tiesiog tobulai elegantiškas būdas ištarti „sudie“! Nepaisant nedidelės sąžinės graužaties, viskas vyksta pagal planą. Tol, kol svečio žvilgsnis neužkliūna už vienos intriguojančios detalės, kuri jam išduoda, koks visgi buvo tikrasis šio vakaro tikslas. Nuo tos akimirkos viskas apsiverčia aukštyn kojomis, o vakaro pabaiga pažers netikėtų staigmenų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)