Pora santuokai pasirinko Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bažnyčią.

Dar visai neseniai laidoje "Stilius" aktorius pasakojo, kad bohemiškas aktoriaus gyvenimas liko praeityje. Penkeri metai su mylimąja pakeitė jo buitį.

„Mus sieja svajonės“, – prasitarė žinomas vyras.

Giedrius Savickas su žmona  Agata Šilobrit

Neseniai jiedu išpildė svajonę - abu nukeliavo į Japoniją, taip pat abu sukorė pėsčiomis 800 kilometrų piligrimų keliu. Beje, kai Giedrius savo širdies draugei prasitarė norįs eiti tokį kelią, išgirdo ne tik palaikymą, bet ir apie seną savo draugės svajonę – piligrimystę.

„Tikėjimas padeda. Man tikėjimas – padėka tam, kas padovanojo gyvenimą“, – kalba Giedrius Savickas, prabylantis apie savo jausmus aukščiausiai jėgai. Abu su Agata jie yra giliai tikintys. Po vestuvių Giedrius žada grįžta gyventi į Vilnių, nes pastaruosius metus buvo iš jo pasitraukęs į ramų gamtos prieglobstį šalia Neries.

„Gyvenimas žiauriai įdomus“, – šypteli daugelio mylimas aktorius, pastaruosius ketverius metus aktyviai buriuojantis. Laisvalaikiu jį galima sutikti prie Trakų ežerų, mat vienoje iš jachtų jis ne šiaip svečias, bet įgulos narys.

„Matyt, potraukis vandeniui natūralus, plaukiojo ir mano tėvas, ir brolis“, – LRT laidoje visai neseniai pasakojo Giedrius, po devynių klasių planavęs stoti į jūreivystės mokyklą, bet pasukęs teatro link ir atrandantis panašumo tarp jūrų, banguojančių gyvenime ir teatre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)