Naujausių stiliaus tendencijų pristatymą stebėjusi mergina DELFI pasakojo, kad nors ir dirba modeliu, nėra iš tų, kurios skuba į kiekvieną išpardavimą ir svajoja apie daugybę drabužių ir aksesuarų savo spintoje.

„Rengiuosi taip, kaip man patinka. Nesieju mados ir neieškau kažkokios spalvos, kad štai šiemet ji madinga, tai būtinai ją pirksiu. Rengiuosi tai, kaip patinka ir kaip patogu, – pasakojo pašnekovė. – Neturiu daug drabužių. Perku tai, kas man būtina ar ko trūksta. Tikrai nebėgu į išpardavimus ir negriebiu visko iš eilės.“

Ar Kotrynos spintoje yra itin brangių drabužių aksesuarų ar drabužų? „Beprotiškai ne, bet brangių dalykų yra. Greičiausiai brangesni batai arba rankinės, – įvardijo modelis, tačiau pridūrė. – Bet nesimėtau pinigais. Turiu kelis daiktus, kurie brangesni, tačiau nėra taip, kad pirkčiau viską labai brangiai.“

Tiesa, K. Kozlovaitė į renginį atskubėjo vos grįžusi iš kelionės. „Grįžau vakar, – tikino pašnekovė. – buvau Graikijoje“. Ir nors tai buvo ne atostogos, o darbinė kelionė, ją lydėjo ir mylimasis E. Dragūnas. „Buvome kartu. Vienas kitą palaikėme“, – šypsojosi Kotryna.

Dažnai į užsienį dėl darbo vykstanti mergina į klausimą, ar neketina sparnų kelti ir namų jaukumą kurti kitoje šalyje, atsakė paslaptingai: „Minčių yra visokių, bet šiuo metu tikrai ne“.

Neseniai pati Kotryna internete užvirė diskusiją dėl jos ir Egidijaus santykių vieną iš nuotraukų socialiniame tinkle pažymėjusi žymele „5 metai“. Ar tai reiškia, jog ji su Egidijumi jau penkerius metus? „Penkerius metus mes esame pažįstami, penkerius metus bendraujame“, – tikino K. Kozlovaitė.

Beje, išgirdusi klausimą, ar tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, ji nusijuokė: „Gal ir buvo“.

Renginyje, kuriame stilistėmis galėjo pasijusti ir pramogų pasaulio damos, apsilankė ir Julija Žižė, Indrė Stonkuvienė, Agnė Kavaliauskaitė, Liucina Rimgailė, Paula Valentaitė, Neringa Šiaudikytė, Deimantė Kazėnaitė ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (267)