Kviestinė publika vakaro metu mėgavosi ne tik išskirtiniu restorano dizainu, kuris vilniečius bei Vilniaus svečius svaigina beveik metus, bet ir ypatingais barmenų bei šefų kūrinias.

Vakarėlyje išskirtiniu įvaizdžiu sužibo Žilvinas Grigaitis, pasirinkęs juodą derinį, „pagardintą“ kailiu puošta liemene, o Gintarė Gurevičiūtė žvilgsnius traukė trumpa gėlėta suknele pūstomis rankovėmis.

Itin blizgiai vakarėliui pasipuošė Daiva Žeimytė – moteris pasipuošė sidabro blizgužiais žėrinčia suknele. Ne ką mažiau žibėjo ir stilistas Sigitas Praspaliauskas, jis vakarėliui pasirinko rožinės spalvos kostiumą.

Vakarėlyje su drauge pasirodžiusi Viktorija Siegel pasipuošė švelniai rožiniu kostiumėliu, prie kurio priderino nėriniais puoštą juodo šilko palaidinę.

Šventės nepraleido ir Mantas Petruškevičius, Natalija Martinavičienė, Erica Jennings, Rimvydas Širvinskas-Makalius ir daugelis kitų.

Vakaro akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)