Šventinio vakaro metu renginio vedėjos vairas atiteko antrojo vaikelio besilaukiančiai Indrei Morkūnienei. Vedėjos amplua moteris sužibo pasipuošusi ryškiai alyviniais aulinukais ir gėlėta suknele.

Tiesa, viešnios buvo pakviestos ne tik stebėti, bet ir prisidėti prie vakaro pramogų. Derinius modeliams kūrė Indrė Stonkuvienė, Karolina Meschino, Julija Žižė bei Deimantė Kazėnaitė.

Žinomos moterys virto stilistėmis ir renginyje pristatė savo sukurtus drabužių derinius iš „Newmood.lt“ asortimento. I. Stonkuvienė parodė visur suspėjančiai mamai tinkantį derinį ir tai, kaip vos keli aksesuarai gali pakeisti visą drabužių ansamblį. J. Žižės derinys parodė, kad elegancija nebūtinai turi būti juoda. Ryškios spalvos yra puikus pasirinkimas rudeniui. Svarbiausia yra suderinti jas tarpusavyje. K. Meschino pasirinktas gatvės stiliaus ir elegancijos derinys tinka einant pasilinksminti į miestą su draugėmis. D. Kazėnaitės aprengtas modelis pademonstravo, kaip turi atrodyti charizmatiška, moteriškumą ir eleganciją įkūnijanti miestietė.

Pasižvalgyti į naujausias mados tendencijas atvyko stilistė Viktorija Šaulytė, Justė Žičkutė su seserimi, Ingrida Martinkėnaitė, Neringa Zeleniūtė, Simona Nainė, Liucina Rimgailė, Agnė Kavaliauskaitė, Julija Žižė, Paula Valentaitė, Neringa Šiaudikytė bei daugelis kitų.

„Nuo to, kaip atrodome, priklauso mūsų savijauta ir savivertė. Tai, ką pagalvojame pažiūrėję į veidrodį, sukuria nuotaiką visai dienai. Mūsų tikslas įkvėpti, parodyti ir suteikti galimybę atrasti! Subūrę stiprią komandą kasdien ne tik renkame naują asortimentą, bet ir įsiklausome klientų poreikius. Būtent todėl, kiekvieną drabužį pateikiame stilistų sukurtame derinyje, savo svetainėje įdiegėme nemokamas įvaizdžio konsultacijas, o šiandien norime suteikti galimybę susipažinti su mūsų atstovaujais prekių ženklais artimiau. Esame ne tik aktyvūs, bet ir reaktyvūs!“ – sako „Newmood„komunikacijos vadovė Kamilė Bukauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)