Į naujo turo „Akimirka. Gyvenimas. Istorija“ koncertą atvyko tokie žinomi žmonės kaip Aras Vėberis, Vytautas Šiškauskas, Simona Nainė ir Jonas Nainys, Martynas Tyla, Neringa Zeleniūtė bei kiti.

Nors G. Paškevičius ant scenos sukasi jau trisdešimt metų, tačiau yra atskleidęs, kad kiekvienas lipimas į sceną jam sukelia beprotišką jaudulį. Tik prasidėjus pasirodymui atlikėjas pajunta, kad yra savo rogėse.

„Naujos dainos – tai šešerių metų darbo rezultatas (šypsosi). Dažnai sulaukiu komentarų, kodėl tokia ilga pertrauka, bet tam yra paprastas atsakymas – į didžiąsias arenas žengiu tada, kai turiu ką parodyti“, - artėjant koncertiniam turui sakė Lietuvos muzikos seras Gytis Paškevičius.

G. Paškevičius koncertinį turą pradėjo Klaipėdoje, vėliau koncertavo Šiauliuose. Paskutinis šio turo koncertas - spalo 6 d., Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)