„Renkantis viešbutį man yra svarbus jo dizainas, SPA centras ir pusryčiai. Tai, kokioje lovoje miegosiu, man visai neaktualu“, – savo prioritetus vardino daug po pasaulį keliaujantis įmonių konsultantas Žilvinas Grigaitis.

Asmeninis moterų treneris Martas Kalendra visuomet atkreipia dėmesį į viešbučio vietą ir tai, ar ramioje vietoje jis įsikūręs. Svarbiu niuansu jis laiko kambario garso izoliaciją bei personalo darbą.
Kai M. Kalendros atostogos trunka iki savaitės, jis viešbutyje sporto klubo neieško.

„Poilsis yra poilsis. Viskam yra ribos, – sake asmeninis treneris.

Renginių vedėjas Dainius Martinaitis sakė vertinąs poilsį aukštos klasės viešbučiuose, bet mėgstąs ir netikėtumus.

„Kartais nakvynę užsisakau tiesiog kelionės metu. Keri vaizdai, galimybė tiesiog jaukiai pasėdėti terasoje“, – sake pašnekovas.

TV laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė didelį dėmesį skiria viešbučio švarai. Jai aktuali ne tiek lovos kokybė, bet minimalus apčiuopiamas komfortas.

„Vaizdas pro langą, dėl ko daugiaaukščiuose viešbučiuose renkuosi kambarį kuo aukščiau, maistas. SPA domiuosi tik tuomet, jei pasiriktoje vietoje užrunku ilgiau nei vieną naktį“, – sake D. Tamošiūnaitė.

Vienas įsimintiniausių jos lankytų viešbučių buvo Prancūzijoje. Jis buvo tarsi senovinio kaimelio dalis.

Dainininkė Donalda Meiželytė pasakojo daug keliaujanti po Lietuvą ir beveik visada apsistojanti viešbučiuose.

„Po vizito visada parašau atvirus komentarus. „Comfort“ viešbutyje nesu nakvojusi, bet tai, kad būtent jis vienas pirmųjų buvo stoties rajono atgaivinimo pranašų, visada prisiminsiu. Na, ir maistas jame nerealus. Kartais ateinu papietauti“, – sakė D.Meiželytė.

Papuošalų kūrėjai Elvyrai Monginienei svarbi patogi viešbučio vieta ir prieš tai jame gyvenusiųjų atsiliepimai. Buvusi „gelbėtoja“ Neringa Mažeikienė kreipia dėmesį į švarą.

„Švaros priemones dažai vežuosi savo, bet jei vonios kambaryje yra veido servetėlių… tai reiškia kokybę“, – patikino pašnekovė.
Verslininkei Rigondai Užpalevičienei svarbu, kad viešbučių žvaigždučių skaičius būtų realus.

„Maistas, aptarnavimas tikrai yra svarbu“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)