Erdvioje vietoje minėtas jubiliejinis, penktasis viešbučio gimtadienis. Požeminė automobilių aikštelė vienam vakarui virto tikrų tikriausia pramogų erdve, kur skambėjo ir uždeganti dainininkės Šorenos Džaniašvili, ir energinga grupės BIX atliekama muzika. Čia “įsitaisė” ir prabangių motociklų ekspozicija, gardėsių gamybos erdvė, poilsio zona.
Vakaro kulminaciją paskelbė įspūdingas fakyrų šou.

Prieš 5 metus viešbutis garsiai pranešė apie maištaujančią ryškiai rožinę aptarnavimo revoliuciją. Revoliucija, o galbūt ir evoliucija, nesikeičia - keičiasi spalva, kuri dabar yra geltona.

Prie geltonos sienelės šįvakar įsiamžino būrys žinomų šalies veidų: Žilvinas Grigaitis, Skaistė Steikūnaitė, Donalda Meiželytė, Audronė Bunikienė, Rimvydas Širvinskas-Makalius, Jolanta Sadauskienė ir daugelis kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)