E. Lubys į kreivus žvilgsnius dėmesio nebekreipia

Atlikėjas Edgaras Lubys įsitikinęs, jog vegetarizmas yra susijęs su dvasiniais dalykais ir vadina tai taikos aktu.

„Tai akimirka kai galvoji ne tik apie save ir savo norus. Vegetarizmas nėra sektantiškas judėjimas, susijęs su kritika kai žmogus tampa vegetaru dėl mados ar savo poreikių tenkinimo, bet ne iš širdyje kylančio atjautos jausmo. Dažniausiai daugiau mažiau tai perauga šiek tiek į fanatišką vegetarizmą.Tiesiog viena egoizmo forma keičia kita,o esmė lieka ta pati“, – sako pašnekovas.

Edgaras Lubys

Jo nuomone, pasirinkus atsisakyti mėsos keičiasi ne tik mityba, tačiau ir dvasingums, empatija. Pastaruosius penkerius metus jis domisi ir vedomis, bhakti joga, kultūra.

„Žinoma mes galime postirngauti, kad net eidami ar važiuodami automobiliu darome prievartą ir tame bus šiek tiek tiesos, bet esmė yra mūsų vidinės pastangos,kiek mes norime šviesos, švaros ir meilės savo gyvenime. Mano dvasinis mokytojas jogas Radhanatha swamis sako, jog meilė visų pirma yra tarnystė. Kai aš noriu, kad kitas būtų laimingas, mano laimė ir yra kitų laimė, o kitų nelaimė yra mano nelaimė. Šie žodžiai man yra mano gyvenimo tikslas ir prasmė“.

E. Jennings atrado daug naujų skonių

Erica Jennings
Gintarė Gurevičiūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)