DELFI renginių ir televizijos laidų vedėjas bei verslininkas Jogaila Morkūnas patvirtino, jog laukia gimstant antrojo vaikelio.

„Laukiame ir esame laimingi dėl to. Kitąmet jau sulauksime antro vaikelio“, - patvirtino Jogaila, tačiau nuo platensių komentarų susilaikė.

Šeimoje jau auga 2016 gimusi dukrelė Marija Barbora. Mergaitę, dar prieš jai išvystant pasaulį, jiedu ketino pavadinti Marija.

Indrė ir Jogaila Morkūnai

2015-aisiais prie altoriaus žengusios poros santykiai ilgą laiką buvo kruopščiai slepiami. Tiek Indrė, tiek Jogaila griežtai neigdavo bet kokius gandus apie juos jungiančius santykius.

Net ir po amžinos meilės priesaikos pora stengiasi savo asmeninius džiaugsmus dalytis tik artimų žmonių rate, nė vienas nėra linkęs viešai atvirauti apie asmeninio gyvenimo detales.

Amžiną meilę jiedu prisiekė Vilniuje, Šv. Kazimiero bažnyčioje. Indrė, pasipuošusi Ramunės Piekautaitės kurta balta suknele, link altoriaus pas mylimąjį žengė šermukšnių krūmais išpuoštu bažnyčios taku.

Vėliau pora su svečiais patraukė į oro uostą. Ten jiedu persirengė ir leidosi į širdies formos skrydį virš Lietuvos. Po prabangios vestuvių puotos, medų Morkūnai kopinėjo keliaudami aplink pasaulį.

Indrės ir Jogailos vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)