Pompastikos nemėgstanti Monique tikisi, kad į jos gimtadienį bičiuliai susirinks gerai nusiteikę.

„Visada buvau iš tų, kurie labai laukia gimtadienio, bet šiemet jis taip greitai atėjo, kad nespėjau ir laukti. Vis dėlto jau turiu svajonę, kaip norėčiau tobulai atšvęsti gimtadienį. Šiais metais ji dar neišsipildė, bet tikiu, kad tik kol kas. Ir dovanų laukiu nuoširdžių. Visada labai jaučiasi, kada žmogus žinojo, ką padovanoti, kada apgalvojo, o kada nupirko šabloninę dovaną“, – pasakojo ji.

Ji visada mandagiai priima visas dovanas, tačiau prisipažįsta, kad visada pakartoja, jog geriau jokios dovanos nei nenuoširdi. „Pavyzdžiui, puodelis ar žvakė“, – pridūrė pašnekovė.

Mums paprašius rasti vaikystės nuotraukų Monique paatviravo, jog tai jai sukėlė daug gražių prisiminimų.

„Puikiai prisimenu, kad penktojo gimtadienio proga gavau tokio gražumo baltą šventinę suknelę, kad tuomet ji man atrodė pati pati gražiausia. Mamai tada sakiau, kad visą gyvenimą ją vilkėsiu per savo gimtadienius ir dar kai tekėsiu vilkėsiu ją. Tik neapgalvojau to fakto, kad mažumėlę paaugsiu“, – juokėsi ji.

Pasiteiravus, ko jai palinkėti, žinoma mergina paatviravo, kad norėtų tik sėkmės, kuri ją vestų teisingu keliu. „Juk tada ir dainos toliau gims viena po kitos, skambės visur ir visada. Tie žmonės, kuriuos myliu, toliau bus šalia ir kad kiekviena diena vis iš naujo klausčiau, ar gali būti dar geriau“.

Šiemet ji sakosi atradusi savo kelią ir gavusi tai, apie ką svajojo dar vaikystėje. Dvidešimtmetį Monique pasitinka besirengdama išleisti savo solinį albumą ir surengusi koncertinį turą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)