Tiesa, savo gimtadienį pašnekovas jau atšventė ir Graikijoje, kur kartu su draugu minėjo jų abiejų sukaktis. „Didžiausia staigmena buvo kai gavau pakvietimą pats į savo gimtadienio šventę Graikijoje. Mūsų gimtadienius skiria tik kelios dienos“.

Dar kartą gimtadienį minėdamas Lietuvoje jis sakė, kad šįkart norėjo savo svečiams ir užsienio diplomatams parodyti, kad ir Vilniuje yra daug įdomių ir gražių vietų, kurias tikrai verta aplankyti. Tačiau šalia Gruzijos, Ispanijos, Graikijos ir kitų šalių diplomatų bei šou pasaulio atstovų nebuvo matyti jo žmonos Elle Martin-Grigaitis. Šventės kaltininkas išdavė, kad ji turėjo išvykti į gimtąją Australiją.

„Ji turėjo reikalų Melburne. Gyvenimas mėgsta pokštauti, o kartais ir piktai. Tačiau tai nėra nieko ypatingo. Savo dovaną man ji įteiks taip pat Australijoje. Kol kas dar neišduosiu jos, bet tai susiję su namais“, – šypsojosi Ž. Grigaitis.

Kadangi Žilvinas nuolatos gauna daug dovanų, sako, kad svarbiausia yra ne jos, o dėmesys ir ranka parašyti atvirukai, kuriuos jis ir pats visada stengiasi užrašyti pats. „Man parodytą dėmesį visada priimu labai asmeniškai, bet dovanas labiau mėgstu dovanoti pats, o ne gauti“.

Kadangi neilgai trukus jis skubės ir į Australiją, kuri jau spėjo tapti antraisiais namais, turės ir puikią galimybę atsipūsti nuo nuolatinio judėjimo ir šou pasaulio šurmulio. „Visada stengiuosi išlaikyti tam tikrą balansą tarp viešumos ir buvimo su savimi. Geriausias tam laikas – 36 valandų skrydis į Australiją“.

Žinomą vyrą su gimimo diena sveikino ir mados tendencijų prognozuotoja bei analitikė Marija Palaikytė, dizainerė Laura Dailidėnienė su vyru Viktoru, Gruzijos ambasadorė Lietuvoje Khatuna Salukvadzė, Ali Gadžijevas su žmona Patricija, Lietuvos operos ir baleto teatro labdaros ir paramos fondo „Orfėjaus lyra“ pirmininkė Birutė Vizgirdienė bei kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)