Šonu sušukuotus plaukus ėmė girti jos draugai bei sekėjai.

Vos pažvelgus į nuotrauką atrodo, kad J. Arlauskaitės-Jazzu stilistas griebėsi žirklių ir nurėžė jai plaukus, tačiau atlikėja išdavė paslaptį – žirklių šiai šukuosenai neprireikė.

„Koncerto metu tiesiog užkrito sruoga ir Mantas pasakė, kad jam labai patiko tas netyčiukas“, – šyptelėjo Jazzu ir padėkojo Mantui Tautvaišui už naują šukuoseną.

Justė Arlauskaitė-Jazzu

„Tai gražiausia šukuosena, kokią tik esu turėjusi“, – džiaugsmo pasikeitimais neslėpė atlikėja.

Plaukus Jazzu nusirėžė jau prieš kelis mėnesius. Pirmą kartą su itin trumpais plaukais dainininkė pasirodė apdovanojimuose „Sidabrinės gervės“.

Tuomet Jazzu DELFI pasakojo, jog šukuosenos pokyčiai buvo tiesiog tos akimirkos noras.

„Viskas įvyko labai netikėtai, – nusijuokė Justė. – Vyko filmavimas ir besišukuojant kažkas rado vaikiškas žirklutes ir aš pasakiau, kad noriu trumpų plaukų tiesiog dabar. Tai tiesiog per kelias minutes nukirpo.“ Tiesa, pasidomėjus, ar su nauja šukuosena atlikėja jaučiasi gerai, ji šyptelėjo ir patikino, kad džiaugiasi savimi bei savo išvaizda ir nesureikšmina – plaukai ilgesni ar trumpesni.

Justė Arlauskaitė-Jazzu
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)