Prieš pusmetį dukrelės susilaukusi Jurgita į klausimą, kokia grožio procedūra ją labiausiai atpalaiduoja, nė nesvarsčiusi įvardijo atsipalaidavimą vonioje. Ar dažnai ji gali tuo pasilepinti? „Kai yra laiko“, – nedaugžodžiavo Jurgita.

Tiesa, pasidomėjus, ar dabar, susilaukus vaikelio, ji atranda laiko ir sau, Jurgita nusišypsojo ir tarė: „Mana, kad kiekviena mama mane supras, kad pirmoje vietoje yra vaikas, o ne malonumai ar kažkokios procedūros“.

Į parfumerio F. Kurkdjiano meistriškumo pamoką su vyru atvykusi Jurgita neslėpė, kad šiuo metu apskritai jų nenaudoja. „Pastaruoju metu aš jų vengiu, – tikino pašnekovė ir įvardijo, kodėl. – Nes maitinu.“

Išskirtiniame vakare „Stikliuose“ taip pat apsilankė ir Mantas Petruškevičius, Anna ir Aleksandras Ciupijai, Rasa Arlauskienė, Kęstutis Verslovas su žmona Ramune Piekautaite, Jurga Šeduikytė ir būrys kitų.

VIP vakaro akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)