Salone limfodrenažiniai masažai atliekami profesionalių „Roll Shaper“ aparatų pagalba. Viena procedūra, kurią sudaro 18 žingsnių, trunka valandą, rašoma pranešime spaudai.

„Dažnas neįsivaizduoja, kaip viskas atliekama, tad atidarymo vakarą susirinkusiems svečiams suteikėme unikalią galimybę savo akimis išvysti sutrumpintą procedūros versiją“, – pasakoja žinoma moteris, svečius pradžiuginusi savo pačios rankomis kurtomis originaliomis dovanomis.

Mados pasaulyje sėkmingai besisukančiai D. Vapsvei idėja atidaryti limfodrenažinių masažų saloną kilo natūraliai. „Šiuos masažus atradau prieš trejus metus, o šiandien juos vadinu gyvenimo būdu. Limfodrenažiniai masažai man padėjo išspręsti daug sveikatos problemų. Esu sveika ir laiminga, to linkiu kitiems. Todėl salonas man – ne verslas, o malonumą teikianti veikla, kuria užsiimu dėl savęs ir kuria noriu dalintis “, – pasakoja žinoma moteris.

„Esu šios vietos pionierė – lankausi nuo tada, kai dar viskas kvepėjo dažais. Su Saugirdu buvome pirmieji, skubantys į rytinius užsiėmimus. Esu absoliuti pelėda, man beprotiškai sunku atsikelti ryte, bet štai prabundu, šoku į sportinę aprangą, susirišu plaukus ir dar mieguistą mane įneša į automobilį. Čia mes taip išsibudinam, kad darbo diena būna puikiausiai pradėta. Ir ką galiu pasakyti? Rezultatas tikrai jaučiasi, kūnas stangrėja. Patikėkit!“ – sakė dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė.

Atlikėja Dileta Meškaitė-Kisielienė prisipažįsta, kad nors jos darbų grafiką su apsilankymais masažuose derinti keblu, kai tik turi laisvą minutę, iškart skambina D. Vapsvei. „Nuostabus jausmas, kai po masažo visas kūnas atsipalaiduoja. O jau kitą dieną lipant laiptais jaučiu, kad turiu raumenukus. Tik svarbiausia po treniruotės susilaikyti ir nenubėgti spurgų“, – juokėsi Dileta.

„Žmonės galvoja, kad viskas, ką mums davė gamta yra amžina, tačiau deja. Laikas negailestingas ir kūną reikia prižiūrėti, labai svarbu, kas mūsų viduje. Diana man tikrai nuoširdžiai įrodė, kodėl šie masažai yra verti dėmesio ir laiko. Rezultatai džiugina ir tikrai čia lankysiuosi“, – žadėjo televizijos laidų vedėja Laura Imbrasienė.

Masažą salone jau spėjo išbandyti ir verslininkė Liucina Rimgailė: „Man visada reikia labai stipraus masažo, tad šis ypatingai tiko ir atpalaidavo. Atvykau per didžiules spūstis mieste, buvau labai pikta, o po procedūros išėjau laiminga, su lengvumo jausmu, pakylėjimu vietoj nuovargio.“

Pasak D. Vapsvės, limfotaka daro įtaką kiekvieno žmogaus organizmui, lemia daug ligų. „Limfotakos sutrikimus patiria vos ne kas antras žmogus. Tą galima pastebėti plika akimi. Požymius išduoda patamsėjusi veido oda, tamsūs paakiai, organizme besikaupiantys skysčiai, tinstančios kojos, moterims pasireiškia celiulitas. Masažuodamiesi galime išvengti inkstų, širdies ir net onkologinių ligų. Taigi, masažai gali išspręsti visą grandinę problemų. Juk bent kartą per savaitę, jei ne dėl kūno formų, tai dėl sveikatos, valandą sau galime skirti kiekvienas“, – sako salono įkūrėja.

D. Vapsvė rūpinosi ne tik salono atidarymu, personalu, bet ir interjeru. Salono sienas puošia menininkės Skaistės Semenikės kurti ryškiaspalviai paveikslai. „Aiškiai įsivaizdavau, kaip viskas turi atrodyti, kokia aplinka turėtų supti. Į kiekvieną smulkmeną, ar tai būtų sienų spalva, ar gėlių dekoras, žvelgiau itin atsakingai. Juk tai vieta, kur atėjus praleisti valandą, turi lydėti geros emocijos ir jaukumas“, – pasakoja žinoma moteris.

Pasveikinti D. Vapsvės ketvirtadienio vakarą į salono atidarymą rinkosi žinomi žmonės, bičiuliai ir ištikimi klientai: dainininkės Liepa Norkevičienė ir Marija Grabštaitė, marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis, televizijos laidų vedėja Vaida Skaisgirė, stilistė Viktorija Šaulytė, verslininkė Kristina Ivanova, papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė, balerina Kristina Tarasevičiūtė, dizaineris Robertas Kalinkinas su žmona Agne, socialiai atsakingo verslo kūrėja Rima Olberkytė-Stankus su vyru Žydrūnu, plaukų stilistas Valerijus Gigevičius ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)