Išskirtinio vakaro metu svečiai buvo kviečiami ne tik pabendrauti ir pasimėgauti prabangia aplinka. Ketvirtadienio vakarą svečius pasitikęs parfumeris Francis Kurkdjianas papasakojo apie kvapų magiją bei įsupo susirinkusiuosius į svaiginantį kvapų pasaulį.

Tarp kelių dešimčių svečių buvo galima išvysti ir Jurgitą Jurkutę su vyru, Mantą Petruškevičių, Rasą Arlauskienę, Kęstutį Verslovą su žmona Ramune Piekautaite, Jurgą Šeduikytę ir daugelį kitų garsių asmenybių.

DELFI kalbinta Ramunė Piekautaitė tikino, kad jau kelerius metus tiek ryte, tiek vakare pusteli tik savo varidnių kvepalų buteliuką. Nors jos kosmetikos lentynėlėje vis dar galima atrasti daugybę kvepalų buteliukų, nes taip tiesiog gražu.

„Kai prieš porą metų pradėjau kvepintis savo kurtais kvepalais, iki šiol tik jais ir kvepinuosi, – šyptelėjo moteris. – Nors anksčiau nuolatos keisdavau kvapus. Niekada neturėjau tokio kvapo, kurį nuolatos naudočiau, nes būdavo taip, jog baigusi buteliuką ieškodavau kažko naujo.“

Koks kvapas R. Piekautaitei patinka labiau: sodrus ar lengvas? „Man patinka įdomūs kvapai. Ne visai nišiniai, bet tokie ypatingi ir labiau oriental, rytietiški, prieskoniniai“, – įvardijo R. Piekautaitė.

Tiesa, anksčiau naudotų kvepalų Ramunė neskubėjo išmesti. Dabar jie atlieka dekoro vaidmenį arba padeda Ramunės dukrai atrasti spalvingą kvapų pasaulį.

Kiek pabendravę svečiai susirinko pasiklausyti parfymerio F. Kurkdjiano pasakojimų apie kvapus.

VIP vakaro akimirkos – nuotraukų galerijoje:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (292)