Konkurso komisijos kėdes užėmė tinkliaraštininkė, modelis ir „Mis Lietuva 2013“ pirmoji vicemis Simona Burbaitė, plaukų stilistas Mantas Tautvaišas ir išskirtinių plaukų turėtoja, dainininkė, „X Faktoriaus“ nugalėtoja Monika Pundziūtė.

Renginio vairas buvo patikėtas žaviai damai – Indrei Morkūnienei.

„Mes, moterys, esame visos skirtingos, išskirtinės ir unikaliai gražios, tad plaukai visas šias savybes paryškina, pabrėžia. Manau, kad žaidimas plaukų spalva – vienas geriausių ir greičiausių būdų išreikšti save, pakeisti įvaizdį ar tiesiog geras būdas pasikelti nuotaiką“, – mintimis dalinosi M. Pundziūtė.

Vakaro pabaigoje paaiškėjo, jog gražiausių plaukų turėtoja šįmet tapo Roberta Gailiūtė-Molienė iš Vilniaus.

„Labai džiaugiuosi šia patirtimi, kuri man suteikė dar daugiau pasitikėjimo savimi. Projekto metu susipažinau su daug šaunių merginų bei žinomų savo srities profesionalų, turėjau galimybę išmėginti savo jėgas modelio vaidmenyje, įgauti naujų žinių“, – įspūdžiais dalinosi konkurso laimėtoja Roberta.

Vakaro metu buvo tituluota ir „Miss Publika“ – Rita Martinkevičienė, „Miss Komisija“ – Karolina Kratalova bei „Miss Foto“, kuria tapo ir konkursą laimėjusi Roberta.

„Jau trečią kartą organizuojame tokio pobūdžio konkursą ir renginį. Esame maloniai nustebę pasiektų rezultatų – konkurse dalyvavo net 240 merginos ir moterys iš kurių išrinkome 9 finalistes. Kiekviena iš jų dalyvavo profesionalioje fotosesijoje, o renginio metu komisija išrinko tą, kuri taps nauju prekės ženklo „Palette“ veidu Lietuvoje“, – pasakojo įmonės atstovė Annija Berzina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)