Vaikelio laukimo akimirkomis feisbuke mielai besidalijusi Sofio nuo viešumos nenuslėpė nei vaikelio lyties, nei būsimo vardo. Jau kurį laiką būsimieji tėveliai savo dukrelei buvo išrinkę vardą – Emanuelė Valerija.

Kaip DELFI pasakojo pati Sofio, vaikelis gimė šįryt. „Jaučiuosi labai gerai“, – džiaugėsi jauna mama.

Kūdikio laukimo akimirkas Sofio įamžino ir jautrioje fotosesijoje. „Besilaukianti moteris, – tai visų pirma be galo graži moteris. Iš mano veido nedingsta šypsena, tačiau ne tik ji yra moters aksesuaras. Kiekvieną dieną sportuoju, prisižiūriu, kintant kūno formoms derinu drabužius, o kas geriau gali padėti galutinius taškus žmogaus įvaizdyje jei ne stilingi, unikalūs ir išskirtiniai aksesuarai? Jie tikrai daug reiškia kiekvieno žmogaus gyvenime, juk taip išreiškiame save, tai kaip jaučiamės“, – šypsojosi nėštumo metu rankų darbo papuošalų modeliu tapusi Sofio.

Primename, jog pernai susituokusi pora atšoko net dvejas vestuves. Pirmosios jiema patiems netikėtai įvyko Sofio gimtinėje Gruzijoje, o antros – Lietuvoje, Sofio tėvams priklausančiame viešbutyje Vilniaus senamiestyje.

Sofio ir Dominykas Niūniavos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)