2014-aisiais susituokusiai porai tai pirmasis mažylis. „Mums rugsėjo 28 dieną gimė berniukas. Jau esame namuose ir pratinamės prie naujo šeimos nario“, – šypsojosi Baiba.

Moteris atskleidė, kad vardo berniukui pora dar nesugalvojo.

Tiesa, pora anksčiau neskubėjo atvirai prabilti apie laukiamą stebuklą. Nors pramogų pasaulio užkulisiuose apie tai buvo kalbama jau kurį laiką, pora neskubėjo žinios patvirtinti žiniasklaidai.

Neseniai kūdikio sutiktuvių vakarėlį su draugėmis surengusi Baiba atskleidė ir vaikelio lytį. Tik vakarėlio metu draugės sužinojo, kad Serdiukų šeimą papildys berniukas.

Kiek anksčiau Baiba tikino, kad visiškai nesvarbu, kokios lyties vaikelio šeima laukiasi. „Svarbiausia, kad jis būtų sveikas, o tai bus berniukas ar mergaitė – nėra esminis klausimas“, – pasakojo Baiba.

Vasaros pradžioje DELFI kalbinta atlikėja pasakojo, kad paskutiniais nėštumo mėnesiais stengėsi pasimėgauti ramybe. Vienintelis šeimos tikslas – įkurti patogius namus sau bei mažyliui. „Dabar didžiausias darbas – įsirengti namą iki vaikelio atėjimo“, – dar birželį kalbėjo moteris.

Vasaros pradžioje Baiba taip pat sulėtino tempą ir kaip vokalo mokytoja – prasidėjusios vasaros atostogos leido atsipūsti. Tiesa, į sceną ji lipo iki paskutinių nėštumo mėnesių – paskutiniai koncertai prieš vaikelio gimimą buvo suplanuoti iki pat rugpjūčio pabaigos.

Iki paskutinių nėštumo savaičių Baiba neapleido sporto salės. „Galbūt man pasisekė, nes nepatiriu jokių sunkumų dėl savo nėštumo. Tačiau ir sporto salėje neužtrunku. Lankausi tik dukart per savaitę ir sportuoju 1,5 val. Krūvis sumažėjęs, o ir vyras prižiūri. Sportuoju tiek, kad būtų sveika ir vaikeliui, ir man“, – DELFI pasakojo kūdikio besilaukianti Baiba.

DELFI primena, kad Serdiukai amžiną meilę prieš Dievą prisiekė 2014 metų spalio 17 dieną. Baiba ir jos išrinktasis WAKO kikbokso pasaulio čempionas Mykolas susituokė Karvio Šv. Juozapo bažnyčioje, Karvio kaime.

M. Serdiukas atlikėjai pasipiršo 2013 metų birželio mėnesį po daugiau nei dvejus metus trukusios draugystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)