Savo jubiliejiniam koncertų turui atlikėjas nusprendė įsiamžinti ypatingai. Netoli Kėdainių esančiuose fosfogipso kalnuose, dar kitaip vadinamuose Lietuvos „Alpėmis“, atlikėjui teko gerokai paplušėti – fotografas reikalavo, kad viršūnėse Linas bėgiotų, šokinėtų, bertų smėlį.

„Tai ne fotosesija, o kažkoks kosmosas! Negalvojau, kad Lietuvoje vasarą galima rasti aukštus „sniego“ kalnus. Be to žiauriai pasisekė dirbti su genialiuoju fotografu Dainiumi Ščiuka – jis tūkstančiu procentų perteikė „Smėlio laikrodžiu“ pavadinto turo idėją“, – nuostabos neslepia Linas Adomaitis.

Norint patekti į AB „Lifosa“ fosfogipso kalnų teritoriją kūrybinei komandai teko gauti daugybę leidimų, visos fotosesijos metu net du apsaugos darbuotojai lydėjo ir prižiūrėjo komandą, o kalnų viršūnėse stiprus vėjas nebuvo toks jau vasariškas.

Linas Adomaitis šiandien dalijasi pačiais įspūdingiausiais fotosesijos kadrais ir filmuotu siužetu, kaip viskas vyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)