„Ilgą laiką buvau tiesiog vieniša mama, tokia, kokių Lietuvoje dešimtys tūstančių. Auginau vaiką pati. Sau ir visiems aplinkiniams sakiau, kad susitvarkau puikiai, visur spėju, viską galiu, o vakarais žliumbdavau įsikabinusi pagalvę. Nežinojau, kas laukia rytoj. Vaikas augdamas be tėvo darėsi vis mažiau sukalbamas. Aš kaltinau save. Kartais net pagalvodavau, kad galbūt esu bloga motina. Rokutis rodydavo tokius „ožius“, kad man nusvirdavo rankos. Ir, žinokit, ką jums pasakysiu. Viskas tiesiog apsivertė aukštyn kojom, kai vaikas pradėjo savaitgaliais bendrauti su tėvu. Dabar beveik auksinis“ – pranešime spaudai šypsosi Laisva.

Atlikėja aktyviai koncertuoja ir savo gerbėjams pristato rudeniškos nuotaikos persmelktą dainą „Dar neišeik“. Laisva tikisi, kad daina ras kelią į klausytojų širdis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)