Stebėti rungtynių į Stambulo „Sinan Erdem“ areną atvyko ir žinomi šalies veidai: humoristas Mantas Katleris su mylimąja Aiste Kabašinskaite, žurnalistas, laidų kūrėjas bei vedėjas Orijus Gasanovas, profesionalus lenktynininkas Antanas Juknevičius, modelis Simona Starkutė, marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis bei Simona Albavičiūtė-Bandita.

Dar prieš rungtynes kalbintas S. Vaitulionis juokavo esantis santūrus žmogus, tačiau svarbiais momentais emocijų neslepia. „Manau, kad pirmą kėlinį būsiu ramus, bet nuo antro jau klyksiu“, – kvatojo S. Vaitulionis.

Tuo tarpu S. Albavičiūtė-Bandita DELFI pasakojo esanti itin aistringa krepšino gerbėja, kuriai praeityje pasitaikė ir kuriozų: „Esu labai aistringa sirgalė. Jau kai įsisiautėju, tai reikia pačiai save raminti. Kadangi kiekvieną dieną man tenka kalbėti, tai visko per 11 metų radijuje buvo... Esu ir balsą prarėkusi, ir visaip.“

S. Albavičiūtė-Bandita prisiminė, kad kartą dėl Lietuvos rinktinės laimėjimo yra net sugadinusi automobilio garso signalą. „Mes su kolege taip džiaugėmės, kad nusprendėme su mano nauja mašina, tokiu kabrioletu, važiuoti į gatves ir pypinti. Išvažiavus aš garso signalą buvau taip užspaudusi, kad sudeginau jį, nes gatvėje buvo toks triukšmas, kad net neįmanoma buvo girdėti, ar aš pypinu, ar ne aš“, – juokėsi Simona.

Vienintelis S. Albavičiūtei-Banditai nerimą keliantis dalykas – balsas. „Yra buvę, kad atėjus į radiją supratau, kad dėl dingusio balso negaliu vesti laidos. Tai tik balso man labai gaila, nes tai mano darbo įrankis, dėl kurio vienintelio labiausiai jaudinuosi. Šiaip jei galėčiau rėkti, kiek galiu, tai rėkčiau net ne nuo antro, o nuo pirmo kėlinio“, – juokėsi S. Albavičiūtė-Bandita.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)