Kiek po 23 val. penktadienį pakilęs DELFI ir „Norfa“ fanų lėktuvas buvo išties kitoks. Kiekvienas keleivis vos įlipęs ant savo kėdės išvydo jam skirtus krepšinio marškinėlius, kuriais daugelis netrukus pasipuošė.

„Skrydis labai smagus, nes visi skrendame dėl vieno tikslo“, – sakė viena lėktuvo keleivių.

Palaikyti Lietuvos rinktinės skrido ir žinomi šalies žmonės: humoristas Mantas Katleris su mylimąja Aiste Kabašinskaite, žurnalistas, laidų kūrėjas bei vedėjas Orijus Gasanovas, profesionalus lenktynininkas Antanas Juknevičius, modelis Simona Starkutė bei marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis.

Dar lėktuve kalbintas S. Vaitulionis teigė, kad tikisi Lietuvos rinktinės laimėjimo. Tuo tarpu Mantas Katleris juokavo, kad iš tiesų skrenda tik į turgų, kur nori įsigyti prieskonių, o jo mergina Aistė – pabūti Turkijoje. „Dar šiaip ir krepšinis vyks, tas irgi įdomu, bet svarbu prieskoniai“, – juokavo M. Katleris.

Šeštadienio rytą kalbintas Orijus Gasanovas pasakojo, kad atvykę fanai jau spėjo tapti bičiuliais.

„Nuostabi atmosfera. Visi laimingi nuo pat įlipimo į lėktuvą. Iškart jaučiasi, kad visi turi vieną tikslą ir jaučiasi kaip šeima: visi vieni kitus vaišina, apie tą patį kalba, net nesuprasi, kas tarpusavyje pažįstami, o kas ne, visi vieningi, tapome bičiuliais“, – sakė žinomas vyras.

Iki krepšinio rungtynių likus dar kone visai dienai daugelis atvykusių ketina pasinaudoti proga aplankyti įdomiausias miesto vietas.

„Su Katleriais važiuosime į senamiestį, nes Manto mergina nėra buvusi, parodysiu įspūdingiausias vietas, taip pat norime skaniai pavalgyti, nes čia yra daug puikių vietų. Dar vyksime į turgų, aplankysime mečetes“, – apie savo dienos planus pasakojo O. Gasanovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)