Prieš šešerius metus Vilniuje duris lankytojams pirmą kartą atvėrusi pirmoji kulinarijos studija „Čiop Čiop“ šiandien tapo didžiausiu kulinarijos studijų tinklu Baltijos šalyse, skelbiama pranešime spaudai.

Ketvirtadienį atidarymo šventėje pristatyta ne tik nauja erdvė kulinarinėms ir konditerinėms pamokoms, bet ir konferencijos centras, o svečiams virtuvės šefai gamino gardžius valgius.

Čia pat koncertavo Lietuvos elektroninės muzikos dievukų grupė „Golden Parazyth".

Svečių laukė ir dar daugiau smagių staigmenų: „Ledo meistrų" šou su motociklų garsais, fotografijų stalas, reprezentuojantis „Čiop Čiop“ vertybes, užkandžiai, kuriuos ruošė ilgamečiai „Čiop Čiop“ virtuvės meistrai Jure Glumac, Audrius Apukas, Anna Baranova, Angelo Joe, Jorge Enriquez, Edgaro Rutkausko, Marc D'Erceville ir kiti.

Vakaro akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)