Gimtadienio dieną K. Ivanova nestokojo optimizmo ir geros nuotaikos.

„Nuo tridešimties mano gyvenimas tik prasideda. Taip ir jaučiuosi šiandien: kaip darai kompiuterio „restartą“, taip ir aš šįryt atsikėliau su tokiu jausmu.

Esu nepriklausoma moteris, kuri turi savo nuosavą verslą, nuostabią komandą, nuostabius žmones aplink. Visu šiuo turtu šiandien ir pasidžiaugiau“, – kalbėjo gimtadienį švenčianti moteris.

K. Ivanova pasakojo, kad bene įsimintiniausia jos gauta dovana buvo netikėta kelionė į užsienį.

„Teko per gimtadienį išvykti į kelionę, buvome įspūdingame miuzikle Londone. Įsiminė, nes tai buvo spontaniškas išvykimas ir netikėta dovana.

Bet, kaip ir kiekvieną gimtadienį, taip ir šį, man svarbiausia žmonių dėmesys ir laikas man, kai mane pasveikina, ateina į gimtadienį.

Šiandien atsikėliau anksti ir pirmi žmonės, kurie mane pasveikino, buvo man svarbiausi. Tai buvo tėtis, mama, sesuo ir močiutė. Tai yra pats svarbiausias dalykas ir tie žmonės, kurie mane „pakrovė“ visai dienai“, – džiaugėsi K. Ivanova.

30-ies metų jubiliejų švenčianti Kristina teigė sau palinkėsianti sveikatos ir... nuosavo būsto.

„Ilgai galvojau, ko man, galbūt, trūktų. Paskutinių metų aplinkybės parodė, kad brangiausias turtas yra sveikata ir sau palinkėčiau dar geresnės sveikatos, nors ja ir nesiskundžiu. Ir nors ir nemažai pliusų savo tiksluose jau susidėjau, bet palinkėčiau sau įsigyti nuosavą būstą“, – šypsojosi K. Ivanova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)