„Jis pažeidė kardomosios priemonės sąlygas, policijoje turėjo registruotis kartą per savaitę, tačiau per du mėnesius to nepadarė nė karto“, – apie sprendimą uždėti apykoję sakė prokuroras.

DELFI primena, kad dainininkės Vilijos Pilibaitytės (Mia) sutuoktiniui iškelta ne viena byla.

Praėjusių metų spalio 10-ąją Vilniaus miesto apylinkės teismas paskelbė nuosprendį N. Antanavičiui dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Tuomet vyras išsisuko nuo baudžiamosios atsakomybės, nes susitaikė su nukentėjusiuoju.

Šiais metais N. Antanavičius jau buvo kviečiamas į Vilniaus miesto apylinkės teismą, kur nagrinėjama baudžiamąją bylą dėl sukčiavimo. Bylos duomenimis, N. Antanavičius taip ir nesugebėjo grąžinti pinigų, kuriuos sukčiavimo būdu, įtariama, išviliojo iš įvairius renginius organizuojančio vilniečio. Šioje byloje įtariama, kad N. Antanavičius pasisavino 12 800 eurų.

Tačiau tai ne vienintelės bylos, kuriose minimas N. Antanavičius.

Klaipėdos prokurorai tiria sukčiavimu įtariamos grupuotės veiklą, kurioje minimas ir N. Antanavičius. Įtariama, kad grupuotė siekė apgaulės būdu, panaudojant svetimus duomenis, iš banko išvilioti apie 200 tūkst. eurų.

Šios bylos tyrime N. Antanavičiui ir buvo paskirta kardomoji priemonė registruotis policijoje, kurios jis nevykdė, tad prokuratūra ėmėsi griežtesnių priemonių ir kreipėsi į teismą dėl apykojės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)