Į Stambulą šį penktadienio vakarą išskris DELFI krepšnio fanų lėktuvas. Tarp beveik 200 krepšinio aistruolių skris ir tokie žinomi šalies žmonės kaip humoristas Mantas Katleris su mylimąja Aiste Kabašinskaite, žurnalistas, laidų kūrėjas bei vedėjas Orijus Gasanovas ir profesionalus lenktynininkas Antanas Juknevičius, modelis Simona Starkutė, marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis bei laidų vedėja Simona Bandita. Skristi fanų lėktuvu gali ir kiekvienas norintis. Tai padaryti galima ČIA.

Antradienį kalbintas Saugirdas Vaitulionis teigė, kad labai laukia artėjančios kelionės ir vertina galimybę pamatyti krepšinį gyvai: „Stambulas šįkart bus ypatingas. Jame aš esu buvęs, bet niekada nesu buvęs krepšinio varžybose gyvai.“

Žinomas vyras teigė, kad daiktų susidėti dar nespėjo ir, ko gero, tai teks daryti paskutinę minutę. „Ši savaitė man yra labai užimta, tai, man atrodo, aš darysiu kaip visada – prieš porą valandų iki skrydžio susimesiu visus daiktus, kelis drabužius. Svarbiausia, kad nepalikčiau savo sirgaliaus marškinėlių“, – juokėsi jis.

Daiktų susikrauti dar nespėjo ir Simona Starkutė. Modeliu dirbanti mergina pasakojo, kad iki penktadienio vakaro dar laukia daugybė darbų, kuriuos reikia nudirbti, tačiau jau yra apgalvojusi, ką dės į lagaminą ir su nekantrumu laukia kelionės.

„Labai laukiu ir noriu saulės, palaikyti komandą, pajausti tą atmosferą, kai lietuviai žaidžia svetur. Bus labai įdomu viską pamatyti. Tai jau ne pirmos varžybos, kurias stebėsiu gyvai. Mano draugas mėgsta sportą, tad mes labai dažnai einame ir į futbolo, ir į krepšinio varžybas, bet užsienyje jas stebėsiu pirmąjį kartą.

Lietuvoje jau esame truputėlį pripratę, o į užsienį, kai skrendi specialiai palaikyti komandos, tai yra visiškai kitoks jausmas. Dabar viskas kirba ir laukiu su nekantrumu, o juolab kompanija bus labai gera ir įdomi“, – pasakojo S. Starkutė.

Į Stambulą taip pat skrisianti Simona Albavičiūtė-Bandita teigė, kad krepšinį labai mėgsta nuo pat vaikystės ir nekantrauja stebėti varžybas Stambule.

„Labai laukiu, man krepšinis labai patinka jau nuo vaikystės. Kai gyvenau Pakruojy, tai prie namų turėjome krepšinio aikštelę, kur su draugais mėtydavom į krepšį, žiūrėdavome varžybas. Visuomet buvo didelis įvykis, kai vykdavo koks nors čempionatas.

Pastaruoju metu dar labiau prisiminiau, kaip mėgstu žiūrėti krepšinį ir praėjusiais metais teko dažnai žiūrėti Kauno „Žalgirio“ varžybas gyvai, o dabar džiaugiuosi, kad atsirado galimybė pažiūrėti ir Lietuvos rinktinės varžybas ne per televizorių“, – šypsojosi S. Albavičiūtė-Bandita.

Praleisti savaitgalį Stambule, palaikant Lietuvos rinktinę Europos vyrų krepšinio čempionate kartu su ryškiausiomis pramogų ir sporto žvaigždėmis gali kiekvienas norintis. Kaip tai padaryti, sužinosite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)