Puslapio „Su Ingrida“ sumanytoja sako, kad jai visuomet patiko bendrauti su žmonėmis ir ji nuolatos sulaukdavo klausimų apie sveiką gyvenseną. Tad net dvejus metus ji stengėsi sukurti puslapį, kuris atsakytų į visus rūpimus klausimus.

„Kai mano vizija įgavo formą, o aš įgavau drąsos kalbėti apie save – startavome. Šis tinklaraštis visų pirma yra apie meilę sau ir savo kūnui. Jame dalinuosi savo kasdienybe, patarimais sportuojantiems namuose ir lauke bei ne tokiais nuodėmingais receptais. „Su Ingrida“ puslapyje kalbėsimės ne apie centimetrus ar kilogramus, o sveiką kūną“.

Ingrida Martinkėnaitė

Pasiteiravus, kaip scenos atstovė spėja koncertuoti, rūpintis namais ir rašyti tinklaraštį, Ingrida tik nusišypsojo: „Svarbiausiai yra noras, tada spėti gali labai daug. Mano gyvenimo tempas niekada nebuvo lėtas, galbūt tai ir užgrūdino nesedėti vietoje ir siekti daugiau. Tačiau jau seniai supratau, kad vien tik viską spėti aš nenoriu.

Noriu mėgautis kiekviena gyvenimo minute ir tuo ka darau. Tam reikia laiko. Kiekvienas turime skirti laiko sau. Tai turi tapti įpročiu. Galime medituoti, bėgioti ar kaituoti, gaminti sveiką maistą ar skaityti knygą, svarbu, kad tai neštu naudą ir pasitenkinimą tuo ka darai“.

Ingrida Martinkėnaitė

Tačiau kartu žinoma moteris moteris pripažįsta, jog dažnai tenka aukoti poilsį ir miegą. Sunkiausia jai suderinti grafikus, kadangi koncertuojama dažniausiai savaitgaliais, o pirmadienį tenka anksti keltis ir vežti dukrelę Mariją į mokyklą, atlikti kitus darbus. Besistengiančią viską spėti I. Martinkėnaitę itin palaiko vyras. „Jis yra ramesnis, stabilesnis, visada ras tinkama paskatinamą žodį“, – džiaugėsi grupės narė.

Kadangi visa jos šeima gyvena aktyviai, klausimų dėl sveikos gyvensenos taip pat nekyla. Atlikėjos dukra Marija lanko gimnastiką, mėgsta plaukimą ir tenisą, o vyras yra paniręs į dviračių sportą. „Aš, kitaip nei jie, esu universali. Mėgstu viską nuo bėgimo iki jogos“, – juokėsi moteris.

39-erių I. Martinkėnaitė išduoda, kad alinant savęs dietomis norimo rezultato nepasieksi, o ir greitų būdų sulieknėti nėra. Paslaptis, anot jos, yra paprasta – judėjimas ir sveika mityba. Būtent apie tai ji ir rašys savo tinklaraštyje „Su Ingrida“. Čia, anot jos, patarimų ir receptų, kaip neturint finansinių galimybių ir laiko lankytis sporto klube, išlaikyti puikias kūno formas, ras kiekvienas. Pašnekovė tikina, jog sveikas ir aktyvus gyvenimo būdas yra prieinamas kiekvienam.