Su V. Šaulyte DELFI kalbėjo jau atslūgus emocijoms.

Iš pradžių apkalbinėjo, vėliau gyrė

„Ir tada, ir dabar į viską žiūriu taip pat – visiškai ramiai“, – DELFI kalbėjo mergina.

Vos ji pasirodė LRT organizuotame naujojo sezono pristatyme, feisbuką užplūdo jos nuotraukos ir komentarai, esą stilistė solidžiame renginyje pasirodė netinkamai apsirengusi – pernelyg išsinuogino.

Stilistė atvira – tą vakarą sulaukė daugybės žinučių su klausimais, kaip ji jaučiasi dėl užgriuvusios kritikos.

Tiesa, tokio dėmesio mergina tikino nesitikėjusi. Į renginį ji atvyko dėvėdama suknelę, kurią siuvosi pati. Tai kūrybos namų „ŠaŠa“, Viktorijos ir jos kolegos Joringio Šato, kūrinys.

Kone pirmasis savo kolegę feisbuke ir ėmė ginti J. Šatas.

Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė

„Buvo tokių akimirkų renginio metu, kai jautėsi, jog žmonės, eidami už nugaros apkalbinėja. Nors gal ne tiek apkalbinėja, kiek kritiškai žiūri, – pasakojo mergina. – Nors tie patys žmonės vėliau priėję sveikinosi ir gyrė, kaip gražu, kaip smagu matyti.“

„Kiekvienas turi savo vertybes. Koks esi toks, aš nepakeisiu“, – apie tuos, kurie šnabždėjosi jai už nugaros, kalbėjo Viktorija.

Tiesa, pasidomėjus, ar šio akibrokšto metu sulaukė kritikos iš žmonių, kuriuos laikė tikrais draugais, ji negalėjo to įvardyti. „Mano gyvenime yra labai daug prasilenkiančių žmonių. Jie ateina ir išeina tokiais etapais: studijų laikais buvo vieni, po studijų – kiti. Man draugai yra tie, kur nuo seniai išlikę. Visi kiti, su kuriais tiesiog bendrauju, yra pažįstami“, – įvardijo pašnekovė.

Tai nebuvo iš anksto apgalvota reklama

„Mano įvaizdis nebuvo vulgarus. Viskas buvo uždara, tik iškirptė gili, – pasakojo V. Šaulytė, išgirdusi klausimą, ar pati nedvejojo, kad toks rūbas gali būti per daug atviras subtiliame renginyje. – Apskritai man keista, kad žmonės yra susidarę tokį stereotipą, jog LRT renginyje reikia rengtis labai uždarai. Rodos, kad nė kiek kūno negali atidengti.“

Stilistės nuomone – viskas tiesiog turi būti savo vietoje: „Jei pasimato krūtinės linkis – natūralu. Manau, kad svarbiausia – sukurti bendrą įvaizdį“.

Moteriškos gudrybės

V. Šaulytė pasidalijo patarimais, ko nedaryti žengiant ant raudonojo kilimo. Anot jos, svarbiausia – pasirinkti vieną kūno dalį, kurią norisi apnuoginti. „Kiekviename įvaizdyje svarbiausia subtilumas“, – tikino stilistė.

Itin gilią iškirptę pasirinkusi mergina neslėpė, kad dėvint tokius drabužius verta pasidomėti ir moteriškomis gudrybėmis, kurios apsaugo nuo netikėtumų.

„Reikia prisiklijuoti kraštelius, kad niekas neatsiklijuotų, kad jaustumeis patogiai, kad netyčia nepasimatytų kažkas daugiau. Taip pat užsidėti silikoninius dalykėlius, – vardijo Viktorija. – Manau, kad kiekviena moteris yra išbandžiusi šias gudrybes, tai nieko naujo.“

Ar šis skandalas taps puikia reklama?

„Laukiau šio klausimo, – šyptelėjo Viktorija. – Kaip bus – pamatysime. Tačiau su šiuo atėjimu į šventę aš tikrai nesiruošiau labiau parodyti savo vardą ar panašiai. Mes norėjome parodyti savo kūrinį.“

„Pati nustebau, kad lietuviai išpūtė tokį burbulą ir net tarpusavyje susiginčijo: ar tai buvo blogai dėl renginio, ar dėl to, kad natūrali krūtinė“, – stebėjosi Viktorija.

Ir jei pavyktų laiką atsukti atgal, ji tikra – nieko nekeistų. „Jei taip įvyko, reiškia, taip turėjo įvykti“, – nusišypsojo savo pasirinkimu užtikrinta Viktorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (202)