Jonė-Adelė į pasaulį atėjo 2014-ųjų rugpjūčio 19 dieną, krikšto dieną mažylei jau treji. Tai antroji Agnės ir Simono atžala, šeimoje auga vyresnėlis sūnus Gabrielius.

Apie tapimą krikšto mama Jazzu savo gerbėjams prasitarė per koncertą Vilniaus universiteto botanikos sode. „Tapsiu šios mažos mergaitės krikšto mama“, – džiaugsmingai publikai tarė Jazzu, kai mergaitė jai scenoje įteikė gėlių.

Vėlyvą sekmadienio rytą savo feisbuko paskyroje A. Grigaliūnienė pasidalijo nuotrauka, kurioje užfiksuota mergaitiško gražinimosi akimirka. Vizažistė lengvu teptuku prisilietimu pagražino ir mažylės Jonės veidą. „Nu ir ką tu jai“, – šyptelėjo prie nuotraukos prirašiusi A. Grigaliūnienė.

Į jaukią Bernardinų bažnyčią, įsikūrusią Šv. Onos bažnyčios pašonėje, Vilniuje, pirmiausia atvyko Grigaliūnų šeima: Agnė su vyru Simonu bei vaikais.

Kiek vėliau, pasipuošęs baltais marškiniais, į bažnytėlę žengė ir krikšto tėčiu tapsiantis Lukas Gricius.

Jonės-Adelės krikšto mama Jazzu į bažnyčią atvyko prieš prasidedant ceremonijai, pasipuošusi šviesia suknele.

Abu krikšto tėvai, Justė ir Lukas, vienas prie kito aprangos priderino batus – abu pasipuošė ryškiai raudonais blizgiais bateliais.

Fotografuoti šią šventę patikėta garsiam įžymybių fotografui Nagliui Bierancui.

Kiek vėluodamas į ceremoniją atvyko ir Justės širdies draugas Donatas Ivanauskas, punktualiau į šventę atvyko Grigaliūnų draugai – Agnė Jagelavičiūtė su vyru Mantu bei sūneliu. Tarp būrio draugų ir artimųjų, lietingą sekmadienio popietę atvykusių į bažnyčią, buvo ir Saugirdas Vaitulionis.

Paskutinis į šventę atvyko dirigentas Donatas Katkus su žmona Laima.

J. Arlauskaitė-Jazzu krikšto mama tapo pirmą kartą

Po ceremonijos iš bažnyčios išėjusi Justė Arlauskaitė-Jazzu pasakojo, jog apie tai, kad taps krikšto mama, žinojo dar tada, kai Agnė pradėjo lauktis dukrelės.

„Jausmas geras, – šyptelėjo Jazzu, išgirdusi klausimą, kaip jaučiasi. – Aš dar nežinau, ką reiškia būti mama, bet turiu mamą ir žinau, kiek tai rūpesčių ir pastangų reikėjo mane užauginti. Turiu ir krikšto tėvus, kuriuos labai myliu.“

Justė tikino, kad besiruošdama tapti krikšto mama pati dar labiau įsigilino į jau primirštą ceremonijos svarbą. „Kartais pamiršame pačią simboliką – ką reiškia pats krikštas. Tai buvo labai geras priminimas“, – pasakojo Justė.

Anot krikšto mama tapusios Jazzu, ši jos ir Jonės sąjunga simbolizuoja tvirtą jos ir Agnės draugystę. „Jai svarbiausia šeima ir muzika. Man taip pat. Viskas gražiai susijungė“, – kalbėjo Jazzu.

Jonę-Adelę pakrikštijusi Jazzu tikino, kad nuo šiol mažylė taps svarbiausiu jos vaiku. „Jonė – vienas mylimiausių vaikų pasaulyje. Dabar tapo pats mylimiausias“, – nusijuokė atlikėja.

Jaudulio prieš šventę pati J. Arlauskaitė tikino nejutusi, tačiau A. Grigaliūnienė, anot jos, labai kruopščiai rūpinosi kiekviena šventės smulkmena. Beje, Agnė norėjo, jog krikšto tėvai šventės dieną pasirinktų klasikinius derinius, tačiau Justė, pasipuošusi Anos Savickos prekės ženklo „Undress“ suknele bei ryškiai raudonais batais, nusijuokė, jog „ryškaus vaiko krikšto tėvai turi būti ryškūs“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)